Uruguay Kosta Rika Gol İzle Golleri İzle Edinson Cavani Gol Joel Campbell Gol Oscar Duarte Gol - Son Dakika
Spor

Uruguay Kosta Rika Gol İzle Golleri İzle Edinson Cavani Gol Joel Campbell Gol Oscar Duarte Gol

Uruguay Kosta Rika Gol İzle Golleri İzle Edinson Cavani Gol Joel Campbell Gol Oscar Duarte Gol

Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı.

14.06.2014 23:37

Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı. Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı. Uruguay Kosta Rika gol izle golleri izle Edinson Cavani gol Joel Campbell gol Oscar Duarte gol harika gol Cavani penaltı Lugano penaltı.

-GOOOOLL! Edison Cavani penaltı vuruşunu gole çevirdi. Uruguay, Kosta Rika karşısında 1-0 öne geçiyor.

-Sol kanattan gelişen Uruguay atağında Caceres ceza sahasına ortayı kesti. Savunmadan seken topa sol çaprazzdan gelişene vuran Forlan'ın şutu üstten dışarı çıktı.

- Diego Forlan sol çaprazdan kaleyi gördü. Ancak Forlan'ın şutu Duarte'den sekti ve kaleye yöneldi. Navas son anda müdahale ettiği bu şutu kornere çelmeyi başardı.

-Bolanos'un ortasında Duate kale ağzında Muslera'yla karşı karşıya kaldı. İlk şutu Muslera'dan dönen Duate'nin ikinci şutu başarısız olunca Uruguay mutlak bir gol şansından yararlanamamış oldu.

-Uruguay atağında sol çaprazdan yaklaşık 25 metre uzaklıktan Edison Cavani kaleye bir mermi gönderdi ancak top az fakla dışarı çıktı.

-Mükemmel paslaşmalarla sağ kanattan hızlı gelen Kosta Rika'da yapılan orta arka bölümde top bekleyen Campbell'a sekti. Campbell topun gelişine çok sert vurdu ve topu Muslera'nın solundan ağlara gönderdi.

-Bolanos'un serbest vuruşta topu arka bölüme kesti. topa hareketlenen Duate yere inen topu ters bir noktaya şık bir kafa vuruşu yaparak takımını öne geçirmeyi başardı.

URUGUAY

Siyasi olarak güçlü olmasa da adını hala bilmeyenler de olsa tarihteki ilk Dünya Kupası’nı kazananlardır Uruguaylılar. Kazandıkları 15 ulusal kupayla Dünya’ya kendilerini tanıtan bu küçük Güney Amerika ülkesi şu günlerde Brezilya’da sürpriz yapma hazırlığında. 4 milyona yakın nüfusuyla oldukça küçük bir ülke konumunda olan Uruguay, aldığı başarılarla Dünya’nın 5 başarılı ulusal futbol takımından bir tanesidir. 2 Dünya Kupası şampiyonluğu ,3 yarı finali ve 1924 ve 1928 senelerinde de kazanılan iki Olimpiyat Altın Madalyası bunun en önemli sebepleridir. 2006 yılından itibaren kaptanlığını Eski Fenerbahçeli Lugano’nun yaptığı Uruguay Milli Takımı Gök Mavililer anlamına gelen ‘Celeste’ lakabıyla anılıyor. Teknik direktörlüğünü Oscar Tabarez’in yaptığı Uruguay’ın değişilmez kalecisi ise Galatasaraylı Fernando Muslera. Özellikle son yıllarda çıkardığı yetenekli hücum oyuncularıyla ses getiren Uruguay , Dünya Kupası’nda sürpriz yapmaya aday ülkelerden bir tanesi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Uruguay Kosta Rika Gol İzle Golleri İzle Edinson Cavani Gol Joel Campbell Gol Oscar Duarte Gol - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement