Ümit Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak: 'Sonu inşallah A Milli Takım olur' - Son Dakika
Spor

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak: 'Sonu inşallah A Milli Takım olur'

Ümit Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak, Slovenya ile oynanan maçın ardından yaptığı açıklamada, bu formayı giydiği için çok mutlu olduğunu ve sonunun A Milli Takım olmasını umduğunu belirtti. Konak, maçın berabere bitmesine rağmen kazanabilecekleri bir maç olduğunu söyledi ve Norveç maçının zor geçeceğini ifade etti.

17.11.2023 23:42

- Yunus Emre Konak: "Sonu inşallah A Milli Takım olur"

İSTANBUL - Ümit Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak, bu formayı giydiği için çok mutlu olduğunu belirterek, "Sonu inşallah A Milli Takım olur. Çok gurur verici bir şey" dedi.

Ümit Milli Futbol Takımı, Pendik Stadyumu'nda özel maçta mücadele ettiği Slovenya ile 1-1 berabere kaldı. Maçın ardından İhlas Haber Ajansı muhabirine açıklamalarda bulunan Ümit Milli Futbol Takımı'nın 2006 doğumlu oyuncusu Yunus Emre Konak, "Kazanabileceğimiz bir maçtı, kazanamadık. Pozisyonlarımız vardı, değerlendiremedik. Sonuç 1-1 kaldı. Çok pozisyon bulduk, atamadık" diye konuştu.

Genç yaşında Ümit Milli Takım'a davet edilmesinin hatırlatılması üzerine Konak, "17 yaşındayım. Bu aileye katıldım. Çok mutluyum. Ağabeylerimle aram çok iyi. Sonu inşallah A Milli Takım olur. Çok gurur verici bir şey" şeklinde konuştu.

Norveç maçının zor geçeceğini ifade eden 17 yaşındaki futbolcu, "İnşallah kazanırız" yorumunda bulundu.

Ümit Milli Futbol Takımı\'nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak: \'Sonu inşallah A Milli Takım olur\'
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ümit Milli Futbol Takımı'nın 17 yaşındaki oyuncusu Yunus Emre Konak: 'Sonu inşallah A Milli Takım olur' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement