Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonası - Son Dakika
Spor

Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonası

Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonası

Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonası Manisa Olimpik Yüzme Havuzu'nda 29-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak.

24.08.2013 15:43

Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonası Manisa Olimpik Yüzme Havuzu'nda 29-31 Ağustos tarihleri arasında yapılacak. Şampiyonaya iddialı hazırlanan İzmir temsilcisi Bostanlıspor'da hedef ilk dört içinde yer alabilmek.

Bostanlıspor Gençlik Spor Kulübü Başkanı Avni Erboy, yeni sezonun ilk resmi şampiyonasına katılacaklarını ifade ederek, "Sualtı ragbi takımımız daha önce Trabzon'da yapılan Türkiye Şampiyonası'nda tecrübe kazandı. Bu kez bazı oyuncularımızın yurt dışında olması nedeniyle eksik kadromuzla ancak iddialı olarak şampiyonaya katılıyoruz. İlk dört içinde yer bulmak istiyoruz. Bu konuda teknik heyet ve sporcularımızın sözü var" dedi.

Bostanlıspor Sualtı Ragbisi antrenörü Çağatay İnallı, ilk kez resmi bir müsabakada yer alacak pek çok genç oyuncularının olmasına karşın Bostanlıspor'un adını en iyi şekilde temsil ederek ilk dört içine girmeye çalışacaklarını belirterek, "Amacımız ilk 4'e girebilmek. İzmir'de havuz problemi olması sbebebiyle yeterli çaışma yapamadık. Havuzu olan takımlar her zaman avantajlı olarak karşımıza çıkıyor. Ama biz inancımızla bu eksikliğimizi gidermek ve dereceye girmek istiyoruz" diye konuştu.

Şampiyonada ilk gün akşam 17.00'de teknik toplantı yapılacak, son 2 gün de karşılaşmalar oynanacak. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Türkiye Sualtı Ragbi Şampiyonası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement