Tümer Metin: Devamlı turnuvalara gidebilseydik Mesut bizi seçebilirdi - Son Dakika
Spor

Tümer Metin: Devamlı turnuvalara gidebilseydik Mesut bizi seçebilirdi

Andorra maçı sonrası Ahmed Kutucu'nun Türkiye'yi seçmesini değerlendiren Tümer Metin, "Devamlı turnuvalara gidebilseydik, Mesut bizi seçebilirdi. Tam sallandığımız, krizde, kaosta olduğumuz bir dönemdi ve kendi tercihiyle Almanya'yı tercih etti." dedi.

18.11.2019 11:25

Andorra maçını değerlendiren TRT Spor yorumcusu Tümer Metin, daha önce Almanya'yı seçen Mesut Özil ile ilgili de konuştu ve turnuvalara katılmanın önemini vurguladı. Tümer Metin, Mesut Özil'in A Milli Takımımızın kötü dönemine denk geldiği için Almanya'yı seçtiğini söylerken, "Mesut'u bu yüzden kaybettik. Devamlı turnuvalara gidebilseydik, Mesut bizi seçebilirdi. Tam sallandığımız, krizde, kaosta olduğumuz bir dönemdi ve kendi tercihiyle Almanya'yı tercih etti. Oralarda bulunmamız, bu anlamda da önemli" yorumunu yaptı.

"ALMANYA'DAN GELSELER; BU BİZİM BAŞARIMIZ MI?"

Güntekin Onay ise, Türkiye'de yetişen oyuncuların başarılı olmasının önemine dikkat çekerken, "Emre Can gelse, İlkay gelse, haydi bir de Mesut gelse diyelim, biz de Avrupa Şampiyonu olsak, bu bizim başarımız mı? Almanya'da yetişen 11 çocukla Avrupa Şampiyonu olsak, Türk futbolunun başarısı olur mu bu?" dedi.

Tümer Metin: Devamlı turnuvalara gidebilseydik Mesut bizi seçebilirdi

Son Dakika Spor Tümer Metin: Devamlı turnuvalara gidebilseydik Mesut bizi seçebilirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • Fb: Devamli turnuvalara katilsak zaten Mesuta ihtiyac olmaz gelip turnuvalara katilmamiz icin oynamaliydi 1 1 Yanıtla
  • Ülkü : Senin kadar dönek bir topçu yoktu şimdi geldin başımıza yorumcu oldun 1 1 Yanıtla
  • andsmero: adı ustunde turk basarısı olur 0 0 Yanıtla
  • .: DOĞRU DEMİŞ TÜMEER 0 0 Yanıtla
  • TÜRKİYEM: milli takım kişilerin keyfine göre seçeceği bir yer değil kişilere bakılmaz orada olmak için binlerce oyuncu can atıyor, aman onu üzmeyelim aman üstüne gitmeyelim iyi olmasada oynasın diye diye yıllardır milli takım diye bir şey yok, bizim çocuklar bizi seven bize yeter 0 0 Yanıtla
  • Özür Dileriz: Mesut bizi seçmediği için özür dileriz. Tamamen bizim hatamız. Tümer adı artık bişey ifade etmiyor çünkü geldiği yeri unutmuş arkadaş. 0 0 Yanıtla

Advertisement