Trabzonspor, Üst Mahkemeye İtiraz Edecek - Son Dakika
Spor

Trabzonspor, Üst Mahkemeye İtiraz Edecek

Trabzonspor, Üst Mahkemeye İtiraz Edecek

İstanbul 13. Ağır Ceza, Aziz Yıldırım hakkında "yeniden yargılanma" ve "infazın durdurulması" talebini kabul etti; Trabzonspor, harekete geçti.

23.06.2014 18:36  Güncelleme: 19:50

İstanbul 13'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nin 'futbolda şike' davasında Aziz Yıldırım'ın da aralarında bulunduğu sanıkların, 'yeniden yargılanma' ve 'infazın durdurulması' taleplerini kısmen kabul etmesinin ardından Trabzonspor tarafı da harekete geçti. Bordo-mavili kulübün Hukuk Kurulu, bir üst mahkemeye itirazda bulunarak, kararın iptal edilmesini talep edecek.

"İTİRAZ EDECEĞİZ, SAÇMA SAPAN BİR KARAR"

Trabzonspor Başkan Yardımcısı Ali Uzunay, DHA'ya yaptığı açıklamada, karara çok sert tepki göstererek, "Bir üst mahkemeye itiraz hakkımız var ve bunu kullanacağız. Saçma sapan bir karar. Bu ülkede uyuşturucu tacirleri ve devleti yıkmaya çalışan terör örgütlerini de kapsar bu karar. Onlarda yeniden yargılanmak ister. Neye göre bu karar verildi? Bu kararı kim vermişse inşallah bu yanlıştan dönerler. Artık bundan sonra Türkiye Cumhuriyeti'nde verilen her karar tartışılır. Bunun altından nasıl kalkacaklar? Bu karar bir üst mahkemeden dönebilir" dedi.

DİLAVER: BU HUKUK CİNAYETİNİ ÖNLEYECEĞİZ

Trabzonspor Hukuk Kurulu'ndan hukukçu Atilla Dilaver de sosyal medya hesabından karara tepki göstererek, 'Üst mahkemeye itiraz edeceğiz. Bu hukuk cinayetini önleyeceğiz. Bu karar akılla açıklanamayacak kadar kendi içerisinde çelişkili bir karardır. Bu karar, kadın ve uyuşturucu tacirlerine, devleti yıkmak isteyen örgütlere hukuk çiğnenerek verilmiş bir müjdedir' açıklamasında bulundu.

KÖKSAL GÜNEY: KARAR BENİ ŞOKE ETTİ

Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Köksay Güney de “Suç, delilleriyle ortadayken böyle bir karar verilmesi yargı kararının hiçe sayılması gibi bir olay” dedi.

Güney, yaptığı açıklamada, böyle bir kararı beklemediklerini belirterek, “Suç, delilleriyle ortadayken böyle bir karar verilmesi yargı kararının hiçe sayılması gibi bir olay. Türkiye Cumhuriyeti’nin savcıları ve emniyet personelinin çalışması o zaman boşa mı? Bu çok ilginç bir durum. Elde, sonuçta deliller var. Bu deliller için ne diyeceğiz? Bütün bunları yok saymak ve yeniden yargılama kararı şahsen beni şoke etti. Çünkü her şey ortada. Günlerce ve aylarca yapılan dinlemeler var” diye konuştu.

UEFA, CAS KARARLARI HATIRLATILDI

Konuyla ilgili UEFA ve CAS’ın verdiği kararları anımsatan Güney, “Bunlara ilaveten UEFA ve CAS’ın kararları var. O zaman bunlar da mı aleyhte davrandı?” ifadesini kullandı.

YÖNETİM KURULU DEĞERLENDİRECEK

Güney, kararla ilgili kulüp başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, yönetim kurulu ve hukuk kurulunun değerlendirme yapacağını, değerlendirme sonucunda nasıl bir yol izleneceğine karar verileceğini sözlerine ekledi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor, Üst Mahkemeye İtiraz Edecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (19)

  • ahmet: bu luyruk acısı seni yakar trabzon 16 7 Yanıtla
  • Genç Fb: Hamsiler son günlerde yemlemedik sizi herhalde sahile vurmuşsunuz.. 14 8 Yanıtla
  • YA HACİİİİİİİİİ: YAPMA HACIOSMAN ÖNCEKİ KARARLARI VERENLER SİZDENMİYDİ DİYE SORMAZLARMI ADAM OLUN ADAM 16 5 Yanıtla
  • HAKAN YAKIN: HANİ ADALETE GÜVENİNİZ TAMDI SİZİ MAHKEME KARARLARINA SAYGILI VE GEÇERLİ KABUL EDİYORDUNUZ?NE OLDU SAKLANA TAPELERİNİZ Mİ VAR ACABA 17 4 Yanıtla
  • harun: bize heryer tava :) aklı olan fenerbahçeyle uğraşırmı fenerle kim uğraşırsa sonu kötü olur hamsil tava 10 yıl geriledi cinconlarda 7 yıl geriledi hamsi cinconların sözüyle yatıp kalkarsa geleceksene hamsi tava diye bir takım kalmayacaktır 14 7 Yanıtla
  • HAKAN YAKIN: ne oldu laaaa sizin foyalar meydana çıkacak diyemi geriliyorsunuzzzzz 16 3 Yanıtla
  • Mehmet g: Rezil oldunuz daha da durmuyorsunuz , sonunda siz suçlu çıkacaksınız.. En büyük başkan AZIZ başkan 12 6 Yanıtla
  • DIKDUR EYILME ADALATSIZLIK BIZIMLE: SADECE UZULUYORUM NE HALEGELDIK.. HERSEY MEYDANDAYKEN BOYLE INSANLARA PRIMMI VERILIYO ZENGINOLMAK HERSEYI YAPMAK DEMEK ARTIK BAARI ZENGINLERE UYUSTURUCU TACIRLERINE KADIN SATISILARINA HIRSIZLARA DOLANDIRICILARA ASKER KACAKLARINA YAKINDA DOKUNULMAZLIKTA VERILMASSE ŞAŞARIMM..YAZIK COKYAZIKKK..ADALETT MULKUN TEMELIII..........................................YDI DEMIIII... 12 6 Yanıtla
  • mehmet demir: fenerliler 50 kere daaha yargılansanız yine suçunuz sabittir kararın içeriğini iyice okuyunda öyle konuşun çünkü sonra yine çok ağlayacaksınız 5 11 Yanıtla
  • Yaralı aslan: olan sana oldu trabzon.Gs olarak hep arkandayız.Haklı davanızda yanınızdayız. 4 10 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement