Trabzonspor'un Önceliği Forvet - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'un Önceliği Forvet

Trabzonspor\'un Önceliği Forvet

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, öncelikle forvet hattına dünya çapında tanınmış kaliteli bir isim almayı hedeflediklerin belirterek takım kadrosunun UEFA'ya son bildirim tarihi olan 13 Ağustos'a kadar arzu edilen transferleri bitirmek...

08.08.2012 15:52

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, öncelikle forvet hattına dünya çapında tanınmış kaliteli bir isim almayı hedeflediklerin belirterek takım kadrosunun UEFA'ya son bildirim tarihi olan 13 Ağustos'a kadar arzu edilen transferleri bitirmek istediklerini söyledi.

bordo-mavili takımın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde antrenman yaptığı sırada basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, Genel Menajer Giray Bulak'ın transfer çalışmaları için yurt dışında bulunduğunu belirterek, "Giray Bulak, teknik direktör Şenol Güneş ile durum değerlendirmesi yaptıktan sonra transfer çalışmalarını için yurt dışına gitti. Öncelikle olarak forvet hattına bir transfer hedefliyoruz. Daha sonra mümkün olması halinde sol stoper bir oyuncu kadroya katmanın hesaplarını yapmaktayız" dedi.

UEFA'ya takım kadrosunun son bildirme tarihi olan 13 Ağustos'a kadar, transferleri yapılması planlanan oyuncuları kadroya katmayı hedeflediklerini söyleyen Yener, "Söz konusu tarihe kadar transferin bitmesi lazım. Alacağımız oyuncu oldukça yüksek maliyetli bir oyuncuyu kadromuza katacağımızı düşünürsek bunu UEFA Kupası maçlarında kullanamamak bizim açımızdan olumsuz olur. Takıma katacağımız oyuncu dünya futbolunda adını duyurmuş üst düzey kaliteli oyuncu düşünüyoruz. Trabzonspor'a alacağımız oyuncu tartışılır veya bu oyuncunun takıma katkısı olmaz ise bu transferin yapmanın bir anlamı yok. Bu daha çok kulübe zarar verir" ifadelerini kullandı.

İZİN DÖNÜŞÜ BORDO-MAVİLİLER TOPBAŞI YAPTI

Yurt dışı kampının ardından 2 gün izin yapan Trabzonspor, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde hazırlıklarına başladı. Teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde yapılan antrenmana izinli olan Volkan katılmazken, Halil Altıntop doktor kontrolünde koşu çalıştı. Isınma hareketleriyle başlayan antrenmanda lastik ve sağlık toplarıyla kuvvet çalışması yapıldı. İdmanında devamında savunma ve hücum oyuncuları iki grup halinde taktiksel çalışma gerçekleştirirken, antrenman 20 dakikalık aerobik koşuyla son buldu.

ORDUSPOR MAÇI BİLET FİYATLARI BELLİ OLDU

Trabzonspor'un Orduspor ile oynayacağı hazırlık müsabakasının biletleri satışa sunuldu. Maçta 2012-2013 sezonu kombine kartları da geçerli olacağı açıklandı. Biletix tarafından satışa sunulacak olan biletlerin fiyatları şöyle belirlendi:

Kale Arkası: 5 TL

Maraton: 10 TL

VİP: 25 TL - TRABZON

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Trabzonspor'un Önceliği Forvet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement