Trabzonspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika
Spor

Trabzonspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

Trabzonspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı

– Trabzonspor, bir haftalık iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

03.01.2016 20:41

Trabzonspor, bir haftalık iznin ardından ikinci yarı hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

TEKELİOĞLU ÇALIŞTIRDI

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Sadi Tekelioğlu yönetiminde basına kapalı yapılan çalışma iki bölüm halinde gerçekleştirildi. Bordo-mavili futbolcular, büyük bölümü karla kaplı sahada düz koşu ve ısınma hareketlerinin ardından salonda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yaptı. Trabzon'da zaman zaman sıfır dereceye düşen hava sıcaklığı nedeniyle saha antrenmanı kısa tutulurken, futbolcuların soğuktan korunmak için adıkları önlemler ilginç görüntüler oluşmasına neden oldu.

4 EKSİK

Trabzonspor yönetimiyle transfer taksitlerinin ödenmesi konusunda anlaşmazlık yaşayan Kamerunlu futbolcu Stephane Mbia'nın yanı sıra Cardozo, Deniz Yılmaz ve Erkan Zengin'in izinli oldukları için antrenmanda yer almadıkları öğrenildi.

YÖNETİM İZLEDİ

Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve bir çok yönetim kurulu üyesi de soğuk havaya rağmen kalabalık bir kadroyla antrenmanı takip ederek ikinci yarı hazırlıklarının ilk çalışmasında takımı yalnız bırakmadı.

TRABZON'DA HAZIRLANACAKLAR

Trabzonspor, ikinci yarı hazırlıklarını tesislerinde sürdürecek. Antalya'ya gitmeyen bordo-mavililer, 9 Ocak Cumartesi günü Ziraat Türkiye Kupası'nda evinde oynayacağı Adanaspor maçına kadar çalışmalarına Trabzon'a devam edecek. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor İkinci Yarı Hazırlıklarına Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement