Trabzonspor – Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika
Spor

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçından Notlar

Trabzonspor – Fenerbahçe Maçından Notlar

Fenerbahçe, saat 17.15 sıralarında konakladığı Novotel'den stadyuma hareket etti.

06.05.2012 19:42

Fenerbahçe OTOBÜSÜNE YABANCI MADDE

Fenerbahçe, saat 17.15 sıralarında konakladığı Novotel'den stadyuma hareket etti. Yoğun güvenlik önlemleri arasında saat 17.30 sıralarında stadyuma ulaşan sarı lacivertli kafilenin otobüsünün protokol kapısı önüne girişi sırasında çevrede toplanan yaklaşık 100 kişilik Trabzonsporlu taraftar grubu aleyhte tezahüratta bulundu, otobüse bozuk para, şişe gibi yabancı maddeler fırlattı. Bu sırada Fenerbahçe'yi taşıyan otobüsün sol taraftan ikinci camında iki kırık oluştu.

EMRE ELİNİ UZATTI ZOKORA GERİ ÇEKTİ

Süper Final'in ilk haftasında oynanan karşılaşmada ırkçı sözler söylediği iddiasıyla aralarında tartışma geçen Zokora ve Emre Belözoğlu, ilk kez karşı karşıya geldi. Seromoni sırasında sahaya Fenerbahçe kaptanı olarak çıkan Emre, bordo mavili futbolcularla tokalaştıktan sonra Zokora'nın yanına gitti ve elini uzattı ancak Fildişi Sahilli oyuncu elini geri çekti ve Emre ile tokalaşmadı. Bordo mavili taraftarlar da Emre Belözoğlu'na büyük tepki gösterdi.

1200 GÜVENLİK GÖREVLİSİ

Trabzonspor–Fenerbahçe karşılaşmasında 850'si polis, 366'sı özel güvenlikçi olmak üzere toplam 1219 güvenlik görevlisi görev yaptı.

URAS VE ÖZBİRGÜL İÇİN SAYGI DURUŞU

Karşılaşma öncesi hayatını kaybeden eski Galatasaray ve Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Ali Uras ile eski hakemlerden Nihat Özbirgül için saygı duruşunda bulunuldu.

TRİBÜNLER DOLDU

Trabzonspor taraftarları Fenerbahçe karşılaşmasına büyük ilgi gösterdiler. Maç için satışa çıkarılan biletlerin tamamı tükendi. Derbi maçlara misafir takım seyircisi alınmaması kuralı nedeniyle konuk seyircilere ayrılan 1500 kişilik tribün de bordo mavili taraftarlara ayrıldı. Karşılaşmayı toplam 22 bin 500 seyirci izledi.

AYIN FUTBOLCUSU HALİL

Trabzoncell aboneleri tarafından Nisan ayının futbolcusu seçilen Halil Altıntop'a ödülü, karşılaşma öncesi verildi. İlk kez ayın futbolcusu seçilen Hamit Altıntop'a ödülünü Başkan Yardımcısı Necmettin Aytekin verdi.

YENER: "FEDERASYON FENERBAHÇE'YE KURTARMAK İÇİN OLAĞANÜSTÜ GAYRET İÇİNDE"

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, bugün Trabzon'da gerçekleştirilen yürüyüş hakkında, "Taraftarlarımız modern bir şekilde yürüyüş yaptı. Trabzonspor'un haksızlığa uğramış durumunu protesto etti. Bence en mağdur takım bu süreçte Trabzonspor. Federasyonun şu ana kadar bir karar alamamamış olması üzücü" dedi. Hasan Yener, "Federasyon yönetiminin 58'inci maddeyi genel kurulu da hiçe sayarak değiştirmiş olması, son derece manidar. Ben bunu kulüplere bir hakaret olarak görüyorum. Fenerbahçe'yi kurtarmak adına federasyon olağanüstü bir gayret halinde. Ancak hiç kimsenin unutmayacağı bir şey var, federasyonun da üzerinde kurullar var. FIFA var, UEFA var. Mutlaka başvuruları yapacağız. Ayrıca tarih bütün bunları yazacak" diye konuştu.

Hasan Yener son olarak;, "Biz takımımızı destekleyelim, maç sonuna kadar destekleyelim ve maç sonunda sevinelim isteriz. Ama bu bir futbol. Tahriklere kapılmadan hareket etmeliyiz" diye konuştu.

BEYAZ KARTONLA PROTESTO

Karşılaşma öncesi ve Fenerbahçe sahaya çıkarken bordo – mavili taraftarlar "Temiz futbol" adına ellerindeki beyaz kartonları kaldırarak TFF'yi protesto etti. - Trabzon

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Trabzonspor – Fenerbahçe Maçından Notlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement