Trabzonspor'dan Çifte Bomba! - Son Dakika
Spor

Trabzonspor'dan Çifte Bomba!

Trabzonspor\'dan Çifte Bomba!

Bir yandan Burak Yılmaz'ı kovalayan Trabzonspor, Milan'dan çifte bomba patlatmaya hazırlanıyor: Jose Sosa ve Gustavo Gomez.

17.07.2017 08:35

Bir yandan Burak Yılmaz'ı kovalayan Trabzonspor, Milan'dan çifte bomba patlatmaya hazırlanıyor: Jose Sosa ve Gustavo Gomez.

Juraj Kucka'nın transferi sırasında İtalyan ekibinden iki oyuncu dışında Mbaye Niang içinde transfer için görüşme izni alan bordo-mavililer bir süredir Sosa konusunda görüşmelere devam ediyordu.

Fotospor'un haberine göre, Daha önce Türkiye'ye çok net şekilde hayır diyen Sosa'nın "düşünülebilir" moduna geçmesinden sonra görüşmeler bir anda hızlandı. Arjantinli 4 milyon euro'ları bulan isteklerinden vazgeçerse transferin olma ihtimali yüksek.

Gomez'i ikna çalışmalarına Cardozo'dan destek

Daha önce Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin de gündemine gelen Gustavo Gomez içinse görüşmelere yeni start verildi. Paraguaylı stopere ilk etapta Oscar Cardozo aracılığıyla şehir anlatıldı. Doğası, şehirde boş zamanlarından yapabileceklerinden bahsedildi. Milan'da beklentilerin altında kaldığı için futbola tam konsantre olmak istediğini söyleyen Gomez'e Trabzon'un kendisi için ideal rota olduğundan bahsedildi.

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Trabzonspor'dan Çifte Bomba! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement