Terim'den Riera ve Melo Demeci! - Son Dakika
Spor

Terim'den Riera ve Melo Demeci!

Terim\'den Riera ve Melo Demeci!

Türkiye futbol direktörü ve A Milli Takım teknik direktörü Fatih Terim, Galatasaray'da çalıştığı günlerde olan Melo - Riera kavgası hakkında konuştu.

21.03.2014 17:29

Türkiye Futbol Direktörü ve A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Terim, "Uludağ Ekonomi Zirvesi"nde konuştu.

Terim, Galatasaray'ı çalıştırırken Melo ile Riera arasında yaşanan kavgaya ilişkin, "O gün, iki gün içindeki yazılanlara, söylenenlere baksaydık belki de şampiyonluğu kaybederdik" dedi. Kendileri gibi hem fiziğe hem psikolojiye dayalı, ikisinin de çok ağır tezahür ettiği durumlarda her an bir karışıklık, her an başkası için kaos olabilecek, bazen basit olarak nitelendirilebilecek birçok hadise yaşanabildiğini dile getiren Terim, "Bir örnek vereyim, aklıma geldi, kamuya mal olduğu için söylüyorum; Melo ile Riera'nın, iki yabancının kavgası, bayağı bir 7 dikiş, hastane gibi oldu. Her türlü tedbiri almanıza rağmen önleyemiyorsunuz. O gün, iki gün içindeki yazılanlara, söylenenlere baksaydık belki de şampiyonluğu kaybederdik. Arkadaşlarımla görüştüm, eve gittim, sabaha kadar da uyumadım. Direkt antrenmana geldim ve hadiseyi saklamanın bir manası olmadan basın mensuplarına kendim açıkladım." ifadelerini kullandı.

Terim, 1990 yılından bu yana Türk futbolunda çok önemli değişiklikler yaşandığını ve bunların süreceğini de sözlerine ekledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Terim'den Riera ve Melo Demeci! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement