Şükrü Ergün: Mancini'nin Ayrılması Söz Konusu Değil - Son Dakika
Spor

Şükrü Ergün: Mancini'nin Ayrılması Söz Konusu Değil

Şükrü Ergün: Mancini\'nin Ayrılması Söz Konusu Değil

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Mancini'yle ayrılmak gibi bir düşüncemiz yok. Kendisiyle de konuştum, bir problem gözükmüyor." dedi.

02.04.2014 22:02  Güncelleme: 22:11

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, yerli ve yabancı futbolcular arasında bir gerginliğin olmadığını ve İtalyan teknik adam Mancini'nin takımdan ayrılmayı düşünmediğini söyledi. Şükrü Ergün, 360 spor bültenine bağlanarak UEFA'nın Galatasaray'dan bütçe konusunda savunma istemesi ve Pazar günü oynanacak Fenerbahçe derbisi hakkında açıklamalarda bulundu.

"YIPRATILMAYA ÇALIŞILIYORUZ"

Bütçe konusunda gerekli açıklamaları yaptıklarını belirten Ergün, "Ama nedense Galatasaray üzerinde demoklesin kılıcı gibi sallanan bir tehlike olduğu söylenmeye çalışılıyor. Ama böyle bir şey yok. Biz iddianamemizde bildirdiğimiz gibi 2012-2013 hesaplarında sene sonunda oluşan hukuk haklarından dolayı gelir-gider hesaplarında bir sapma olduğunu belirttik.

"MALİ DURUMUMUZDAN UEFA'NIN HABERİ VAR"

Bundan UEFA'nın da haberi vardı. UEFA doğal olarak soruyor, 'Ne yapacaksınız' diye. Zaten bizim de Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz sermaye artışı operasyonu var. Bunların sonucunda böyle bir problemin söyledikleri tarihten itibaren kalmamış olduğunu bildiriyoruz. Durum bundan ibarettir" dedi.

"MAÇ İÇİNDE SÜRTÜŞMELER OLABİLİR"

Sarı-kırmızılı camiada yerli ve yabancı futbolcular arasında gerginlik olduğu haberlerinin hatırlatılması üzerine Ergün, "Oyun içinde, oyun sıcaklığının olduğu zamanlarda bu tür sürtüşmeler olabiliyor. Yerliler arasında veya yabancılar arasında da bu tür sürtüşmeler ve çatışmalar olabiliyor. Ben futbolcularla da konuşuyorum. Kesinlikle böyle bir şey söylemediler. Üstelik zaten ertesi gün gazetelerde antrenmanda nasıl güldüklerini, şakalaştıklarını görüyorsunuz" şeklinde konuştu.

"MANCINI'NİN AYRILMASI SÖZ KONUSU DEĞİL"

Ergün, teknik direktör Mancini'nin Kayserispor'a 1-0 mağlup oldukları maçın ardından basın toplantısında 'bugün de gidebilirim, yarın da' demesi ile ilgili olarak ise, "Mancini ile kendim konuştum. Basın toplantısını tekrar tekrar izledim. Maç içinde aldığı reaksiyon sonrası kendisinin söylemek istediği şu; eğer problem ben isem, benim gitmem sorun çözüyorsa, yarın sabah giderim. Bu, burada benim işim bitti anlamına gelmez. Mancini'nin ayrılmak istediği veya kulübün Mancini ile yollarını ayırmak istediği gibi bir düşüncesi yok" diye konuştu.

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şükrü Ergün: Mancini'nin Ayrılması Söz Konusu Değil - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement