Şükrü Ergün: Drogba'yla Görüşmeler Sürüyor - Son Dakika
Spor

Şükrü Ergün: Drogba'yla Görüşmeler Sürüyor

Şükrü Ergün: Drogba\'yla Görüşmeler Sürüyor

G.Saray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Drogba'nın sözleşmesiyle ilgili görüşmelerin sürdüğünü, konunun Chelsea maçından sonra belli olacağını ifade etti.

05.03.2014 11:16

Çaykur Rizespor karşılaşmasında Burak Yılmaz'ın yüzüne isabet eden çakı, Galatasaray yönetimini ayağa kaldırdı. Basın sözcüsü Şükrü Ergün, NTV Spor'a yaptığı açıklamada olaya sert tepki gösterdi.

"BURAK'A YAPILAN VAHŞİ BİR SALDIRIDIR"

Ergün, "Savunması olmayan, ekmeğini kazanmak için işini yapmaya çalışan bir insana karşı yapılan vahşi bir saldırıdır. Surattaki yaranın, bunu destekleyenlerin ayıbı olduğunu söyledik, kınadık" diye konuştu.

"KARAR MERCİİ BİZ DEĞİLİZ"

Ergün, olayla ilgili olarak "Karar mercii biz değiliz. Normal adi suç olarak polisiye boyutu vardır ya da federasyon açısından değerlendirilecek bir tarafı vardır. Ancak ülkesinin milli dansını yapan bir oyuncuyu Disiplin Kurulu'na sevk eden Futbol Federasyonu, tüm Türkiye'nin gözü önünde küfür eden başka bir oyuncuyu sevk etmiyor" dedi.

"DROGBA'YI KADRODA TUTMAYI HER TAKIM İSTER"

Sezon sonunda takımdan ayrılacağı iddia edilen Drogba hakkında da konuşan Şükrü Ergün, "Drogba için yapılan haberlerin yüzde 98'i gerçeği yansıtmıyor. Başka bir kulüple anlaştığını, tarafların birinden duymadan inanmam. Drogba'yı kadroda tutmayı her takım ister. Şartlar konusunda konuşuyoruz. Ne olup biteceğini göreceğiz" açıklamasını yaptı.

"SONUÇTA 20 YAŞINDA DEĞİL"

Drogba'nın performasını artırması gerektiğinin altını çizen Ergün, "Özellikle oynamıyor şeklinde yapılan eleştirilere katılmıyorum. Her oyuncu her zaman yüzde yüz oynayamaz. Sonuçta 20 yaşında değil. İlerleyen haftalarda performasının artacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Şükrü Ergün: Drogba'yla Görüşmeler Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement