Spor Toto 3. Lig - Son Dakika
Spor

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3. Lig

Türkiye Kupası'nda Adıyamanspor'u 4-1 yenerek 2.tura çıkan ve ligde aldığı kötü sonuçlardan sonra moral bulan Spor Toto 3.Lig ekibi Yeni Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Şekerspor karşılaşmasına çevrildi.

12.09.2013 17:27

Türkiye Kupası'nda Adıyamanspor'u 4-1 yenerek 2. tura çıkan ve ligde aldığı kötü sonuçlardan sonra moral bulan Spor Toto 3. Lig ekibi Yeni Diyarbakırspor'da gözler Pazar günü deplasmanda oynanacak Şekerspor karşılaşmasına çevrildi.

Başkentte kazanıp ligdeki ilk galibiyetine imza atmak isteyen yeşil-kırmızılı takımın bugün Ankara'ya gideceği açıklandı. İdman ve maç eksiği bulunan Serdar Karaduman ile sakatlıktan yeni çıkan Uğur Parlak'ın kafileye dahil edilip edilmeyeceği bugün belli olacak.

Bu arada tek çatı altına girme kararı alan Yeni Diyarbakırspor ve Diyarbakırspor arasında önemli gelişmeler yaşanıyor. Kapanma aşamasına gelen Diyarbakırspor'un son başkanı Şeyhmus Şenyiğit'in Yeni Diyarbakırspor yönetimine alınacağı kaydedildi. Yeni Diyarbakırspor Başkanı Feyzi İlhanlı, "Bizim tek amacımız bu kulübü aşamalı olarak tamamen halka mal ederek Diyarbakırspor'un adını ve misyonunu devam ettirmektir. Diyarbakırspor taraftarlarının bize olan desteği de bu konuda bize sorumluluk yüklemiştir. Şeyhmus Şenyiğit de yönetimimizde yer alacaktır" dedi.

"ŞİRKET OLMAK HALKTAN KOPMAK DEĞİL"

İlerleyen günlerde çok daha önemli kararlar alacaklarını kaydeden İlhanlı, anonim şirket olmalarının halktan koptukları anlamına gelmediğini ifade etti. İlhanlı, "Kalıcı gelir kaynakları ve yönetime girecek yeni isimler konusunda bazı gelişmeler daha olacak. Bu kulübün sahibi biz değil, halktır. Anonim şirket olmamız halktan koptuğumuz anlamına gelmez. Tam aksine daha çok halka ait ve halka açık olacağız. İlerleyen dönemlerde ticari faaliyetlere açılacağız, hisse satışları yapacağız, üyelik konusunda maddi katkı sunabilecek insanlar üye olabilecek" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Spor Toto 3. Lig - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement