Sosa ve Oğuzhan Maçı Değerlendirdi - Son Dakika
Spor

Sosa ve Oğuzhan Maçı Değerlendirdi

Sosa ve Oğuzhan Maçı Değerlendirdi

UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Atatürk Olimpiyat Stadı'nda Asteras Tripolis ile karşılaşan Beşiktaş sahadan 1-1 beraberlikle ayrıldı.

18.09.2014 23:31

Karşılaşma sonrası Oğuzhan Özyakup ve yeni transfer Jose Sosa açıklamalarda bulundu.

Sosa "Bu forma için uzun süredir bekliyordum. Kariyerimde yeni bir başlangıç yapmak istiyorum. Bu akşam takımın genel durumu oldukça iyi görünüyor.  Yediğimiz gol talihsiz bir goldü. Bu tür takımlara karşı böyle fırsatlar verdiğinizde değerlendirirler. Maçın geneline baktığımızda iyi oynayan taraf bizdik. Ligteki performansımızdan daha iyisini gösterdik. " şeklinde konuştu.

Arjantinli oyuncu "Olumsuz hava ve stat şartlarına rağmen elimizden geleni yaptık. Sonraki maçlarda daha iyisini yapacağımızı düşünüyorum. ifadelerini kullanırken maç öncesi teknik direktör Slaven Bilic ile yaptığı konuşmaların ayrıntılarını anlattı.

Tecrübeli orta saha oyuncusu "Hocayla konuştuk ve beni kenarlarda oynatabileceğini söyledi. Farklı pozisyonlarda oynamaya her zaman hazırım." dedi.

Siyah beyazlı takımın genç yıldızı Oğuzhan Özyakup ise takımı adına özeleştiride bulundu.

Oğuzhan "Takım olarak ilk yarıda da ikinci yarıda da üstün oynayan taraf bizdik. Olcay ve Cenk'in kaçırdığı pozisyonlar vardı. Benim kaçırdığım pozisyonlar vardı. 3-4 farkla kazanacağımız maçta 1-1 berabere kaldık. Bu seviyede bu tür hatalar affedilmez." şeklinde konuştu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Sosa ve Oğuzhan Maçı Değerlendirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement