Son Dakika: Fenerbahçe, Genoa forması giyen Sinan Gümüş'ü 3+1 yıllığına transfer etti - Son Dakika
Spor

Son Dakika: Fenerbahçe, Genoa forması giyen Sinan Gümüş'ü 3+1 yıllığına transfer etti

Son dakika: Transfer çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, İtalya'nın Genoa takımında forma giyen Sinan Gümüş'ü 3+1 yıllığına transfer etti. Yeni sezon öncesinde 6. transferini bitiren sarı lacivertli kulüp, resmi YouTube hesabındaki "Katıl" bölümünden yaptığı açıklama ile transferi resmiyete kavuşturdu.

19.08.2020 21:02  Güncelleme: 00:28

Fenerbahçe, transfer çalışmalarına hız verdi. Daha önce Mert Hakan Yandaş, Filip Novak, Caner Erkin, Gökhan Gönül ve Barış Sungur transferlerini resmen açıklayan sarı lacivertliler, ezeli rakibi Galatasaray'ın eski oyuncusu Sinan Gümüş ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Yeni sezon öncesindeki 6. transferini bitiren kulüp, transferi resmi YouTube hesabındaki "Katıl" bölümünden yaptığı paylaşım ile taraftarlarına duyurdu.

Son Dakika: Fenerbahçe, Genoa forması giyen Sinan Gümüş'ü 3+1 yıllığına transfer etti

RESMİ AÇIKLAMA

Sarı lacivertliler, ilk olarak YouTube Katıl'dan duyurduğu transferin resmi açıklamasını da kısa süre sonra yayınladı ve "Kulübümüz, İtalya Seri A'nın Genoa CFC takımından Sinan Gümüş için kulübü ve kendisiyle yapılan görüşmeler sonucunda anlaşma sağlamıştır. Fenerbahçemiz, 26 yaşındaki başarılı kanat oyuncusunu 3+1 yıllığına renklerine bağlamıştır. Çubuklu formamızla mücadele edecek Sinan Gümüş'e ailemize hoş geldin diyor; kendisine Sarı Lacivert renklerimizle nice şampiyonluklar diliyoruz" ifadelerine yer verdi.

Son Dakika: Fenerbahçe, Genoa forması giyen Sinan Gümüş'ü 3+1 yıllığına transfer etti

"ÇOK MUTLUYUM"

Transferi sonrasında Twitter'dan paylaşım yapan Sinan Gümüş, "Bugün itibariyle büyük Fenerbahçe'nin futbolcusuyum. Bu büyük aileye katıldığım için çok heyecanlı ve mutluyum" dedi.

9 MAÇTA 5 GOL KAYDETTİ

Profesyonel kariyerine Stuttgart'ta başlayan deneyimli oyuncu, 2013/14 sezonunda Galatasaray'a gelip sonrasında Genoa'nın yolunu tutmuştu. Sinan, geçen sezon kiralık olarak Antalyaspor formasıyla 9 maçta 5 gol attı.

Son Dakika: Fenerbahçe, Genoa forması giyen Sinan Gümüş\'ü 3+1 yıllığına transfer etti

Son Dakika Spor Son Dakika: Fenerbahçe, Genoa forması giyen Sinan Gümüş'ü 3+1 yıllığına transfer etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (40)

  • Aydın Yılmaz: Sezon ortasında göreceğiz Ne Erol kalacak ne de yönetim demedi demeyin... 13 12 Yanıtla
  • fenerbahçeli: sinan eyvallahta 35likleri transfer ettiniz ya adamsinizbe turşumu kurcan ali efendi 15 7 Yanıtla
    FENERBAHÇE'li: Şampiyon olan Başakşehir'in yaş ortalaması kaçtı ? 5 1
  • Umut45 : Sabri ve aydın yılmazıda alın takım tam olsun böyle eksik kalır 7 7 Yanıtla
  • Misafir: Ey ali koç ya şampiyon olamaz ise fener ne olacak. Bir sorum daha olacak limitiniz 120 milyon euro mu yoksa biz yalnışmı anladık 120 milyon TL mi siz bu transferleri hangi para ile alıyorsunuz yazdım buraya seneye. Batacaksınız 4 8 Yanıtla
  • Galata Kuleliler: Fenevbahzeye paket halinde Gs de oynayan bütün oyuncuları vermeye hazırız,Muslera ve yeniler hariç,yeterki fenevbahze şampuan olsun 5 5 Yanıtla
  • Xxx: Yine küme düşmemeye oynar bu senede 5 5 Yanıtla
  • Laci: Bence Gs de oynayamayan bütün oyuncıüuları alalım,belki şampiyon oluruz 5 4 Yanıtla
  • Cimbomb: Kupa maçlarında için iyi transfer,Ligi için değil 4 5 Yanıtla
  • murat: aziz efendi turşu mahseni yaptı arkadaşım 500 milyon Euro'luk borç yaptı.hesapta 2 milyon a aldığı oyuncuları bi dönem standart 10 milyon dolar gösterip koca feneri 100 bin dolarlık futbolculara mahkum etti.daha çarpım tablosu bilmeyen adamlar yüzünden bırak feneri memleket mahvoldu 4 5 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement