Sivassporlu Kadir ve Burhan Karabükspor Maçında Galibiyetten Emin - Son Dakika
Spor

Sivassporlu Kadir ve Burhan Karabükspor Maçında Galibiyetten Emin

Sivassporlu Kadir ve Burhan Karabükspor Maçında Galibiyetten Emin

Sivasspor Takım kaptanı Kadir Bekmezci, Karabükspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

27.12.2013 09:29

Sivasspor Takım kaptanı Kadir Bekmezci, Karabükspor maçından mutlak galibiyetle ayrılmak istediklerini söyledi.

Sivasspor takım kaptanı Kadir Bekmezci, her maçı kazanmak için sahaya çıktıklarını belirterek, "Ligin ilk yarısının son karşılaşması Karabükspor ile olacak. Karabükspor iyi çıkış yakalayan bir takım. Son haftaların favori takımı. Tabi bizde kendi sahamızda oynuyoruz ve kazanmak istiyoruz. Zor bir maç olacak. Biz kendi sahamızda oynuyoruz. Kendi sahamızda biliyorsunuz farklı bir futbol oynuyoruz. Her maçı kazanmak için oynuyoruz. O yüzden bu maça da iyi konsantre olup kendi seyircimizin önünde mutlaka 3 puan istiyoruz" dedi.

Ligde iyi bir sezon geçirdiklerini belirten Bekmezci, "Baktığımız zaman bu sene güzel bir sezon geçiriyoruz. Tabi ki birkaç maçta kazalar yaşandı ve istemediğimiz maçları kaybettik. İyi bir durumdayız. Sezon sonu iyi bir yerde olacağımızı düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

Sivasspor tecrübeli futbolcusu Burhan Eşer, Kardemir Karabükspor maçında hedeflerinin galibiyet olduğunu vurgulayarak, "Karabükspor maçı zor bir maç olacak. Geçen hafta hiç istemediğimiz bir mağlubiyet aldık. Ligin son maçında taraftarımızın da desteğiyle Karabükspor'u yenmek istiyoruz" dedi.

Sivasspor'un ligdeki performansını değerlendiren Burhan Eşer, iyi bir sezon geçirdiklerini belirterek, "Açıkçası istediğimiz puanın 3-4 puan gerisindeyiz. Ama hepimiz iyi bir sezon geçirdik. Ligin ikinci yarısı daha zor olacak. Hedefimiz bu sene Avrupa. Taraftarımızın da desteğiyle bu sene Avrupa kupalarını Sivasspor'umuzu getirmek istiyoruz" diye konuştu. - SİVAS

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Sivassporlu Kadir ve Burhan Karabükspor Maçında Galibiyetten Emin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement