Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten; - Son Dakika
Spor

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten;

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten;

"Bu maç bizim hedefimizi belirleyecek"

09.10.2013 13:50

Spor Toto 3.Lig 1.grupta mücadele eden Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten hafta sonu oynayacaklar Ankara Demir spor karşılaşmasına ciddi bir şekilde hazırlandıklarını açıkladı.

Ankara Demir spor maçının kendileri için çok önemli bir maç olduğunu belirten Erten "Bu maç bizim hedefimizi gösterecek bir maçtır. Bu maçtan 3 puanla alırsak orta sıralara yerleşiriz" dedi.

Takımda eksikliklerin olduğunu bunun yanınsa 3 futbolcunun sakat ve 1 futbolcunun ise cezalı olduğundan dolayı takımda eksiklik yaratacağını belirten Ahmet Erten "Takım moral olarak iyi durumda, ancak eksikliklerimiz var ama yine de bunların yerine oynatacak oyunlarımı bulunuyor ve onlara güveniyoruz. Ankara Demir Spor maçı bizim dönüm noktamız olacak bu maçta 3 puanı alırsak önümüzün açılacağına inanıyorum. Maçı kaybetmemiz durumunda alt sıralara düşeceğiz ve bu da bizim için hiç iyi olmayacak" dedi.

Taraftara Çağrıda Bulundu

Hafta sonu kendi saha ve seyircisi önünde Ankara Demir Sporu ağırlayacak olan Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten tüm Siirtli vatandaşları maça davet etti. Bu maçın kendileri ve Siirt için çok önemli olduğunu belirten Ahmet Erten "Taraftarı biraz sabırlı olmaya davet ediyorum. Bizlere güvensizler takım olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz. Ben bu anlamda oynayacağımız Ankara Demir Spor karşılaşmasına tüm Siirtli vatandaşları bekliyorum ve bize 90 dakika boyunca destek çıkmalarını istiyorum" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement