Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten; - Son Dakika
Spor

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten;

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten;

"Fiziksel olarak tam hazır değiliz, rakip takımların seviyesine Ulaşabilmemiz için iki hafta süre lazım" dedi

16.09.2013 12:59

3. Lig 1.grupta mücadele veren Siirt Spor Teknik Direktörünü Ahmet Erten takımın halen fiziksel olarak hazır olmadığını diğer takımların seviyesine ulaşabilmek için 2 haftaya kadar bir süreye ihtiyaçlarının olduğunu açıkladı.

Kendi saha ve seyircisi önünde Silivri spor ile 1-1 berabere kalan Siirt Spor hocası Ahmet Erten maç sonrası basın mensuplarına maçı detayı hakkında bilgi verdi. Maçın ortada olduğunu belirten teknik sorumlu Erten "Gerek bizim ve gerekse rakip takımın zaman zaman etkili atakları oldu. Bizler özellikle orta saha ve sol kanattan çok etkili olduk ancak gol yollarında pek fazla olamadık. Oyuncularımız kamp dönemi geçirmemişler ve fiziksel olarak rakip takımlardan daha düşükler. Şuna inanıyorum iki hafa bir süreye kadar diğer rakip takımlarla eşit olacağız" dedi.

Silivri spor maçında oyuncularının üstün bir oyun sergilediğine inandığını belirten teknik direktör Ahmet Erten Dk 89 talihsiz bir gol yediklerini ancak oyuncularının maçı bırakmadıklarını ve Dk 90+1'de golü bulduklarını açıkladı. Silivri spor maçında oynadıklarını oyun ile oyuncularını kutlayan teknik direktör Ahmet Erten "Maçın genelinde oyuncularım büyük bir mücadele verdi. Takımımız bir kamp dönemi geçirmemiştir ve diğer rakiplere rağmen halen fiziksel olarak düşük. Ancak bunu 2 haftaya kadar gidereceğiz" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten; - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement