Şebinkarahisar'da Off-Road yarış heyecanı başladı - Son Dakika
Spor

Şebinkarahisar'da Off-Road yarış heyecanı başladı

Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen 2023 Karadeniz Off-Road Kupası'nın ilk ayağı başladı. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nin katkılarıyla Giresun Off Road Kulübünün organizasyonuyla Şebinkarahisar Meydanı'nda seremoni ile start ve verilen Off-Road yarışmalarının ilk ayağına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Off-Road Kupası'nın ikinci ayağı cumartesi günü orman etabıyla pazar günü ise seyirci etabıyla sona erecek. Off-Road Kupası'na 4 ayrı sınıfta 24 araç ve 48 sporcu yarıştığı açıklandı.

14.07.2023 20:51

- Şebinkarahisar'da Off-Road yarış heyecanı başladı

GİRESUN - Giresun'un Şebinkarahisar ilçesinde düzenlenen 2023 Karadeniz Off-Road Kupası'nın ilk ayağı başladı. Şebinkarahisarlılar Yardımlaşma Derneği'nin katkılarıyla Giresun Off Road Kulübünün organizasyonuyla Şebinkarahisar Meydanı'nda seremoni ile start ve verilen Off-Road yarışmalarının ilk ayağına vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Off-Road Kupası'nın ikinci ayağı cumartesi günü orman etabıyla pazar günü ise seyirci etabıyla sona erecek. Off-Road Kupası'na 4 ayrı sınıfta 24 araç ve 48 sporcu yarıştığı açıklandı.

Şebinkarahisar\'da Off-Road yarış heyecanı başladı
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Şebinkarahisar'da Off-Road yarış heyecanı başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement