Schuster, İbrahim İçin Ne Dedi? - Son Dakika
Spor

Schuster, İbrahim İçin Ne Dedi?

Schuster, İbrahim İçin Ne Dedi?

Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile Oynanancak Maç Öncesinde Basın Mensuplarının Sorularını Yanıtladı.

16.02.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Beşiktaş Teknik Direktörü Bernd Schuster, UEFA Avrupa Ligi'nde Dinamo Kiev ile oynanancak maç öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Beşiktaş Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında Schuster, Kiev maçınının yanı sıra, takımda yaşanan son gelişmelerle ilgili konuştu. İlk olarak yarınki maçla ilgili konuşan Schuster, çok iyi bir takıma karşı mücadele edeceklerini söyledi. Schuster sözlerini şöyle sürdürdü: "Çok önemli bir rakibimiz var. Dinamo Kiev her sene Avrupa kupalarında mücadele eden bir takım. Bu maçı kazanmak istiyoruz. Rakibimizin yaklaşık 3 aydır tatil ve hazırlık maçları oynadılar. Son olarak Zenit'le hazırlık maçı oynadılar ama bu gerçek bir gösterge olamaz. Bizim sürekli maç oynamamız avantajımız olacaktır." "İBRAHİM ÜZÜLMEZ'İN ALTERNATİFİNİ BULACAĞIZ"

Schuster, İbrahim Üzülmez'in gönderilmesiyle ilgili olarak şunları söyledi: "Pazar günü Ankara'da olan olay beni çok üzdü ve beklemediğim bir olay oldu. Bu olaydan sonra böyle bir kararın alınması zordu ama alınması gerekiyordu. Olayın gelişme şekli nedeniyle alınan bir karar oldu. Çok kısa bir süre içinde İbrahim Üzülmez'e alternatif bulmamız kolay değil. İsmail'in sakatlığı oynamasına engel değil. İleriki dönemde İbrahim'in yerine bir kaç alternatif bulmalıyız, sağ taraftar oynayan bir arkadaşımızı sola çekebiliriz. Olaylar bu noktaya geldiği için şu an kendisi aramızda değil. Ama dediğim gibi takım içinde bir alternatif bulacağız." 'İbrahim Toraman bu olaydan nasıl etkilendi ve Kiev maçı için yerine bir alternatif düşünüyor musunuz?' sorusuna Schuster şu yanıtı verdi: "Matteo Ferrari şu an hazır durumda, o da bir alternatifimiz. Onun da yarın dakika alabilmesi mümkün." "EN ÖNEMLİ KULVARA DÖNÜYORUZ"

Öncelikle taraftarımız ve camiamıza iyi gittiğimiz Avrupa'da güzel sonuçlar göstermeye devam etmek istiyoruz. Avrupa Ligi'nde, Türkiye Ligi'nden daha iyi sonuçlar alıyoruz, isteğimi de bunun devam etmesi yönündü. Artık adım adım önümüzdeki maçlara bakacağız, iş artık çok daha ciddi. Finale Dublin'e gidebilmek için çok yol var ama finale gitmek de bu maçla birlikte başlıyor. En önemli kulvara girmiş durumdayız, kazanmak için elimizden gelen her şeyi yapacağız." Almeida'nın formsuz olduğu yönündeki görüşlerle ilgili Schuster şunları söyledi: "Almeida yeni bir ülkeye, devre arasında geldi bu unutulmamalı. Bu nedenle adaptasyon süreci zor olacaktır. Simao ve Fernandes için de bu söylediklerim geçerli. Zamanla her şey yoluna girecektir."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Schuster, İbrahim İçin Ne Dedi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement