Şanlıurfaspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika
Spor

Şanlıurfaspor'da Transfer Çalışmaları

Şanlıurfaspor\'da Transfer Çalışmaları

Kulüp asbaşkanı Kırmızı: "Sarıyer'den Önder Turacı, Torku Konyaspor'dan Şenol Akın, Mersin İdmanyurdu'ndan Ömer Aysan, Bursa Nilüferspor'dan Onur Kolay ve Mert Yüksel ve İsveç'ten Matihas Mete ve Nair Uzun'la her konuda anlaştık"

08.01.2014 13:35

PTT 1. Lig takımlarından Şanlıurfaspor'un 7 futbolcuyla anlaşmaya vardığı bildirildi.

Kulüp asbaşkanı Nabi Kırmızı, AA muhabirine yaptığı açıklamada, sarı-yeşilli ekibinin ikinci yarı hazırlıklarını Antalya'da sürdürdüğünü belirtti.

Yönetim kurulu olarak takımı güçlendirmek istediklerini ifade eden Kırmızı, şunları kaydetti:

"Teknik direktör Reha Kapsal'ın raporu doğrultusunda bazı futbolcularla yollarımızı ayırdık. Bunun yanında teknik heyetin kadroda görmek istediği futbolcuları takıma katmak için çalışmalarımız devam ediyor. Şu anda Sarıyer'den Önder Turacı, Torku Konyaspor'dan Şenol Akın, Mersin İdmanyurdu'ndan Ömer Aysan, Bursa Nilüferspor'dan Onur Kolay ve Mert Yüksel ile İsveç'ten Matihas Mete ve Nair Uzun'la her konuda anlaştık. Bu oyunculardan bazıları kampa katıldı. Pasaport işlemleri devam eden Mete'nin takıma katılmasını bekliyoruz."

Kırmızı, yeni transferlerin Şanlıurfaspor'a güç katacağını dile getirdi.

Kampta yer almayan Sercan Yıldırım'ın takımdan ayrılmak istediğini aktaran Kırmızı, "Kendisinin kulüpten herhangi bir alacağı yok. Kamptan ayrılmasını da değerlendiriyoruz. Hem kulübümüz hem de kendisi için doğru olan kararı vermeye çalışacağız" diye konuştu. - Şanlıurfa

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Şanlıurfaspor'da Transfer Çalışmaları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement