Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Spor

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Öztürk Açıklaması

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Öztürk Açıklaması

Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, Spor Toto Süper Lig'in 27.haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

22.03.2013 15:40

Sanica Boru Elazığ spor Kulübü Genel Menajeri Özgür Öztürk, Spor Toto Süper Lig'in 27. haftasında Gençlerbirliği ile yapacakları maçtan 3 puanla ayrılmayı hedeflediklerini söyledi.

Öztürk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, milli maçlar nedeniyle lige verilen arayı Antalya'da kamp yaparak değerlendirdiklerini belirtti.

Kampta her şeyin çok iyi gittiğini dile getiren Öztürk, "Sakatlıkları devam eden Serdar ve Sedat da yarın takımla antrenmanlara katılacak. Emir Kujoviç'in tedavisi devam edecek. Onun dışında bir eksik yok, moraller gayet iyi. Takımın havası da çok güzel. Çalışmalar son derece neşeli geçiyor" diye konuştu.

Antalya kampının ardından takımın 30 Mart'ta Elazığ'a döneceğini, ertesi gün de Gençlerbirliği karşılaşmasına çıkacağını ifade eden Öztürk, taraftarları bu zorlu maçta tribünleri doldurarak takımı desteklemeye çağırdı.

-"Düşme korkusu olmayan takımlardan biriyiz"-

Gençlerbirliği'ni ligin ilk yarısında deplasmanda mağlup ettiklerini hatırlatan Öztürk, şunları söyledi:

"Ligde bu sezon ilk galibiyetimizi aldığımız Gençlerbirliği karşısında tekrar 3 puan hedefliyoruz. Ligde artık düşme korkusu olmayan takımlardan biriyiz. Oynadığımız oyun ve mücadeleyle bunu spor kamuoyuna da zaten gösterdik. Aynı birlik, bütünlük ve anlayışla ligin sonuna kadar mücadelemizi gösterip, ligi daha üst sıralarda bitirmek için elimizden geleni yapacağız." - ELAZIĞ

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Sanica Boru Elazığspor Kulübü Genel Menajeri Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement