Samsun Gençlik Merkezi Noktalarından İl Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika
Spor

Samsun Gençlik Merkezi Noktalarından İl Müdürlüğüne Ziyaret

Samsun Gençlik Merkezi Noktalarından İl Müdürlüğüne Ziyaret

HEPİBİZ Felsefesi Ve Noktalık Sistemi, "Gençlik Merkezlerim"İn Yeniden Yapılandırılması Temelinde Yürüttüğü Noktalık Çoğalmasına Devam Ediyor.

20.10.2010 19:56  Güncelleme: 19:58

Gençlik Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından yürütülen hepibiz felsefesi ve noktalık sistemi, "gençlik merkezlerim"in yeniden yapılandırılması temelinde yürüttüğü noktalık çoğalmasına devam ediyor. Bu kapsamda 11-17 Ekim 2010 tarihleri arasında HEPİBİZ Noktalar Arası Bilgi Paylaşımı Toplanması "AİLE"-11 Antalya Akseki Bademli Yaylası Doğa Kampında gerçekleştirildi.

Bu toplanmada tüm Türkiye'den 104 gencimiz yer alarak bir hafta boyunca Antalya Akseki Bademli Yaylası Doğa Kampında birçok çalışma gerçekleştirildi.Bu kapsamda Samsun Gençlik Merkezi gönüllü gençlerinden 3 Nokta adayımız giderek Nokta oldu. Nokta olan arkadaşlar Uğur ŞEKER, Orhan PEHLİVAN ve Barış KARA.

.

Samsun Gençlik Merkezi Noktalarımızdan Bayram COŞKUN katıldı. Antalya Akseki Bademli Doğa Kampında 11 Ekimde başlayan toplanma 17 Ekim tarihinde son buldu. Konya'dan gelen noktalarımız Konya'dan aldıkları Mevlana'nın 7 öğüdü tablosunu İl müdürü Ömer Altunsoy' a hediye ettiler.

Ziyarette Gençlik Merkezi çalışmaları ve faaliyetleri üzerine konuşan il Müdürümüz ALTUNSOY çalışmaların hız kazanacağını belirterek gençlerimizi zararlı alışkanlıklardan kurtarmak Sporun etkisinin yanı sıra sosyalleşeceği etkinlikler düzenlemek görevimizdir.Gençlerimize yararlı olmak için projelerimize devam edeceğiz dedi.20.10.2010

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Samsun Gençlik Merkezi Noktalarından İl Müdürlüğüne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement