İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali en çok esnafın yüzünü güldürdü - Son Dakika
Spor

İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali en çok esnafın yüzünü güldürdü

Inter ile Manchester City arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi finali için İstanbul'a gelen taraftarlar, finalin coşkusunu İstanbul'daki mekanlarda yaşadı. Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak mücadelede yaklaşık 72 bin taraftarın olması bekleniyor. Saat 22.00'de başlayacak maç, TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

10.06.2023 12:29  Güncelleme: 12:44

Şampiyonlar Ligi finalinde Inter ile Manchester City, bu akşam saat 22.00'de Atatürk Olimpiyat Stadı'nda karşı karşıya gelecek. Mücadeleyi izlemek için İstanbul'a gelen taraftarlar, finalin coşkusunu İstanbul'daki mekanlarda yaşadı.

MEKANLARA AKIN ETTİLER

Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak finalde tribünlerde yaklaşık 72 bin taraftarın olması bekleniyor. Akın akın İstanbul'a gelen taraftarların büyük bir kısmı gece soluğu Taksim'de aldı. Taraftarların kalabalık gruplar halinde restoranları doldurması esnafın yüzünü güldürdü.

AVRUPA'NIN EN BÜYÜĞÜ BU GECE BELLİ OLACAK

Avrupa futbolunun en büyüğü İstanbul'da belli olacak. Inter ile Manchester City'i karşı karşıya getirecek Şampiyonlar Ligi finali Atatürk Olimpiyat Stadı'nda oynanacak. Saat 22.00'de başlayacak mücadeleyi hakem Szymon Marciniak yönetirken, dev maç TV8 ekranlarından canlı yayınlanacak.

İstanbul\'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali en çok esnafın yüzünü güldürdü

Son Dakika Spor İstanbul'da oynanacak Şampiyonlar Ligi finali en çok esnafın yüzünü güldürdü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • Serkan Basar: Kimbilir kaç turist kazıklanacak 38 5 Yanıtla
  • Ekrem Korkmaz: Kazanan daima Türkiye olacak???? 17 4 Yanıtla
  • Eren Aydın: Türkiyedeki esnaf gram umrumda değil çünkü kendi vatandaşını küçük gören turiste velinimet gözüyle bakar bunlar 7 1 Yanıtla

Advertisement