Rüştü Reçber'in Kiracı Çilesi Bitti - Son Dakika
Spor

Rüştü Reçber'in Kiracı Çilesi Bitti

Rüştü Reçber\'in Kiracı Çilesi Bitti

Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, bir süredir tahliye etmeye çalıştığı kiracılarından mahkeme kararıyla kurtuldu.

05.04.2016 09:09  Güncelleme: 09:32

Bir dönem Fenerbahçe ve Beşiktaş'ta forma giyen Türk futbolunun efsane kalecilerinden Rüştü Reçber, bir süredir tahliye etmeye çalıştığı kiracılarından mahkeme kararıyla kurtuldu.

4 AY BOYUNCA KİRASINI AKSATTI

Dava dosyasına göre Reçber, Kartal Dragos'taki villasını 1 Nisan 2014'te bir hukuk danışmanlık şirketine kiraya verdi. Ancak kiracısı bir süre sonra kiralarını aksatmaya başlayarak, 2015'te 4 ay boyunca kirayı ödemedi.

RÜŞTÜ REÇBER HAREKETE GEÇTİ

Bunun üzerine Reçber avukatları vasıtasıyla icra takibi başlattı. Ayrıca kiracının Rüştü'den kiraladığı işyerinin odalarını başka avukatlara 'ofis' olarak kiraladığı da tespit edildi.

KİRACILARDAN KURTULDU

Reçber, avukatı Yağız Nail Gönenli aracılığıyla kiracısına tahliye davası açtı. Dava sonunda İstanbul 6. İcra Hukuk Mahkemesi, Reçber'in kiracılarının tahliyesine karar verdi.

Kaynak: Milliyet

Son Dakika Spor Rüştü Reçber'in Kiracı Çilesi Bitti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (5)

  • osman: çokkk önemlli haber buhaberi veren kişi rengini bellki etti... 13 0 Yanıtla
  • ÇANKIRILI: NE HABER AMA PEH 10 0 Yanıtla
  • serkanlıca: ver ışıla yesin paraları cimri adam ver yesin karın para nasıl yenilir gör 7 0 Yanıtla
  • Vatandas: İSİL HANİM İNANIN HERKEZ SİZİN GÜZELLİĞİNİZİ KONUŞUYOR MANKENLERDEN SANATÇILARDAN VE SOSYETE HANIMLARIN DAN ÇOK DAHA GÜZELSİNİZ UNUTMAYIN SİZİ BAŞINDAN TAKİP EDEN BİNLERCE İNSANLAR VAR 5 2 Yanıtla
  • meltem: Valla extra evin olsunda kiraciyla ugras 3 1 Yanıtla

Advertisement