Ringte Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor - Son Dakika
Spor

Ringte Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor

Ringte Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor

Şanlıurfa’da devam eden Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası’nda mücadele eden sporcular Balıklı Göl’de kısa bir antrenman yaptı.

15.01.2015 19:20

Şanlıurfa'da devam eden Türkiye Bayanlar Boks Şampiyonası'nda mücadele eden sporcular Balıklı Göl'de kısa bir antrenman yaptı. Şehrin tanıtımı ve boksa olan ilgiyi artırmak için düzenlenen organizasyon halkın büyük ilgisine sahne oldu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ertuğrul Yıldız, yaptığı açıklama da, "Büyük gösterilerle başlayan Bayanlar Türkiye Boks Şampiyonası, Şanlıurfalılar'ın yoğun ilgisi ile devam ediyor. Şampiyonaya 42 ilden yıldızlarda 130, gençlerde 145 ve büyükler kategorisinde 106 sporcu olmak üzere toplamda 381 sporcu katıldı. Müsabakalarda 36 hakem görev yapıyor. Ayrıca federasyon yöneticileri, antrenörler ve sporcu aileleriyle 42 ilden yaklaşık 800 kişiyi 1 hafta misafir ediyoruz" dedi.

Yıldız, "Burada gerçekleşen şampiyonada başarılı olan sporcularımız mayıs ayında Taiwan'da yapılacak Dünya Şampiyonası'nda ve 2015'de Azerbaycan'da yapılacak Avrupa Olimpiyat Oyunları'nda ülkemizi temsil edecekler. Temennim buradan ülkemizi temsil edecek olan sporcumuzun Dünya Şampiyonu olmasıdır. Şampiyonanın tüm Şanlıurfalılara hayırlı olmasını diliyorum" diye konuştu. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ringte Kıyasıya Mücadele Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • mmjöjj: neb 0 0 Yanıtla

Advertisement