Ranieri Monaco'dan Ayrılıyor Mu? - Son Dakika
Spor

Ranieri Monaco'dan Ayrılıyor Mu?

Ranieri Monaco\'dan Ayrılıyor Mu?

Ligue 1’de sezonu ikinci götüren Monaco’da teknik direktör Claudio Ranieri’nin görevden ayrılacağı iddia edildi.

07.04.2014 11:13

PSG adım adım şampiyonluğa

Geçtiğimiz haftalarda Le Parisien gazetesine geleceğini yorumlayan Ranieri, "Elbette gelecek sezon burada olacağım, sonraki iki sene de buradayım. İtalya'da teknik direktörlük okulunda bize bu mesleğin paraşütçülüğe benzediğini söylerlerdi. Bazen ipi çekersin paraşüt açılmaz, açılsa bile artık çok geçtir" demişti.

Bugün Footmercato'nun verdiği bir habere göre İtalyan teknik adam sezon sonu külüpten ayrılacak. Soyunma odasında Güney Amerikalı oyuncuların bir süredir Ranieri'ye cephe aldığını iddia eden site, menajer Jorge Mendes'in içerideki oyuncularının aklını çeldiğini ifade etti. Geçtiğimiz yaz Monaco'ya 5 oyuncu getiren Mendes'in Ranieri ile arasının açık olduğu ve bu yüzden Monaco yönetimine baskı yaptığı söyleniyor.

Monaco'nun başına gelecek sezon için Portekiz milli takımının teknik direktörü Paulo Bento'nun geleceğini yazan Footmercato, Bento'nun menajerinin de yine Mendes olduğunu okuyucularıyla paylaştı. 44 yaşındaki Portekizli teknik adamın milli takımıyla olan sözleşmesi Dünya Kupası'nın sonunda bitiyor.

Ranieri'nin önümüzdeki haftalarda konuya ilişkin bir basın toplantısı yapması bekleniyor.

Kaynak: TotemSpor.Com

Son Dakika Spor Ranieri Monaco'dan Ayrılıyor Mu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement