Q7 Ve Simao "Mi Adidas" İle Kendi Kramponlarını Yarattılar - Son Dakika
Spor

Q7 Ve Simao "Mi Adidas" İle Kendi Kramponlarını Yarattılar

Q7 Ve Simao "Mi Adidas" İle Kendi Kramponlarını Yarattılar

Beşiktaş'ın Yıldız Oyuncuları Q7 ve Simao "Mi Adidas" ile Kendi Kramponlarını Yarattılar

08.03.2011 14:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

(düzeltme) BEŞİKTAŞ'IN YILDIZ OYUNCULARI Q7 VE SİMAO "mi adidas" İLE KENDİ KRAMPONLARINI YARATTILAR

Beşiktaş'ın bu sezonki yıldız transferlerinden Ricardo Quaresma ve Simao Sabrosa adidas Beyoğlu Performans Mağazası'nda "mi adidas" bölümünde, kendi kramponlarını tasarladılar.

Kendi tasarladığı ayakkabı ile spor yapmak isteyenler adidas Beyoğlu Performans Mağazası'nda bulunan "mi adidas" bölümünü mutlaka görmeli. "mi adidas" bölümünde istenilen tarzda ayakkabıyı tasarlamak için öncelikle sisteme ayak numarasının girilmesi gerekiyor. Sonrasında her ayak için uygun basıncı ayarlayabilen Footscan sistemi sayesinde, farklı tercihlere uygun performans ayakkabıları oluşturulabiliyor. Son olarak, ekranda yer alan renk skalasından istenilen renk seçiliyor. İstenilirse ayakkabı üzerine isim ve numara da eklenebiliyor. Tasarım son haline getirilip mağazaya bildirildikten 3 hafta sonra da bu kişiye özel ayakkabılara sahip olunabiliyor.

adidas Beyoğlu Performance Mağazası'na kendi kramponlarını tasarlamak için gelen Beşiktaşlı ünlü futbolcular Quaresma ve Simao, adidas'ın en beğenilen modelleri olan adizero F50 adiZero ve Predator'ü seçerken, üzerlerine kendi isimlerini eklemeyi de ihmal etmediler.

yapılan açıklamada "Quaresma ve Simao gibi kendi zevkine uygun olarak tasarlanan ayakkabılar ile spor yapmak ve performansını kişiye özel hale getirmek isteyenler, adidas Beyoğlu Performance Mağazası'nda yer alan "mi adidas" bölümüne mutlaka uğramalı" denildi.

İstanbul-DHA

(FOTOĞRAFLI)

Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Q7 Ve Simao 'Mi Adidas' İle Kendi Kramponlarını Yarattılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement