Osasuna, Rayo Vallecano'yu 3-1 Yendi - Son Dakika
Spor

Osasuna, Rayo Vallecano'yu 3-1 Yendi

Osasuna, Rayo Vallecano\'yu 3-1 Yendi

La Liga'nın 11. haftasında Rayo Vallecano'yu konuk eden Osasuna rakibini 3-1 mağlup etti.

31.10.2013 01:00  Güncelleme: 08:29

La Liga'nın 11'inci haftasında Rayo Vallecano'yu konuk eden Osasuna rakibini 3-1 mağlup etti. Osasuna'ya galibiyeti getiren golleri Oier, Oriol Riera ve Roberto Torres kaydetti. Alejandro Galvez'in tek sayısı konuk ekibe yetmedi. Miguel de las Cuevas, 66'da kırmızı kart gördü.

Osasuna, maça fırtına gibi başladı. Henüz karşılaşmanın ilk dakikasında Roberto Torres'in köşe vuruşundan yaptığı ortaya kafayı vuran Oier, takımını öne geçirmeyi başardı: 1-0.

Osasuna adına farkı ikiye çıkan gol de gecikmedi. 13'üncü dakikada Rayo Vallecano savunmasından seken top Oriol Riera'nın önünde kaldı. Riera da altı pasın sağından vurduğu şutla takımını rahatlatan isim oldu: 2-0.

Devrenin geri kalan bölümü Rayo Vallecano'nun mutlak hakimiyetinde geçti fakat konuk ekip golü bulamayınca soyunma odasına Osasuna iki farklı önde girdi: 2-0.

İkinci devrenin ilk 10 dakikalık bölümü Rayo baskısıyla başladı ama 55'ten sonra konuk ekibin hızı kesildi. Bir de üstüne Osasuna golü geldi. 58'de Raoul Loe'den pası alan Roberto Torres, düzgün bir şutla farkı üçe çıkaran isim oldu: 3-0.

Karşılaşmanın 55'inci dakikasında Miguel de las Cuevas, Adrian Embarba'ya sert bir faul yaptı ve doğrudan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı. 71'de Jonathan Viera'nın ortasını tamamlayan Galvez farkı ikiye indirse de sonuç değişmedi: 3-1.

Osasuna, bu galibiyetle puanını 10'a çıkardı. Rayo Vallecano ise haftayı dokuz puanda tamamladı.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Osasuna, Rayo Vallecano'yu 3-1 Yendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement