Orduspor Kulübüne Haciz Geldi - Son Dakika
Spor

Orduspor Kulübüne Haciz Geldi

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'ne ait bazı eşyalar, 25 bin liralık borcu nedeniyle haczedildi.

11.03.2015 19:19  Güncelleme: 09:18

PTT 1. Lig ekiplerinden Orduspor Kulübü'nden 25 bin lira alacağı bulunan eski kulüp müdürü Yavuz Selim Şahin, kulübün bazı eşyalarına haciz koydurdu.

25 BİN LİRALIK ALACAK ÖDENMEDİ

Kulübün eski müdürü Yavuz Selim Şahin, 25 bin liralık alacağının ödenmemesi üzerine alınan haciz kararı uyarınca beraberinde avukatı ve haciz memurlarıyla Durugöl Tesisleri'ne geldi. Haciz memurlarının yaptığı işlemin ardından bazı mutfak eşyaları ile elektronik eşyalar, görevliler tarafından kamyonete yüklendi. Haciz işleminin tamamlanması üzerine Şahin ve beraberindekiler kulüpten ayrıldı.

"KEŞKE BÖYLE ŞEYLERLE KARŞI KARŞIYA KALMASAYDIK"

Bu sırada polis ekiplerinin kulüpte bir süre önlem aldıkları gözlendi. Orduspor Genel Menajeri Selim Şener, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, yaşanan gelişmelerin son derece üzüntü verici olduğunu belirterek, "Keşke böyle şeylerle karşı karşıya kalmasaydık" dedi.

"KANUNLARA SAYGILIYIZ"

Orduspor Kulübü'nün bu hallere düşmemesi gerektiğini anlatan Şener, "Sonuçta bir kanun var ve biz kanunlara saygılıyız. Şu aşamada yapacağımız bir şey yok" diye konuştu.

Orduspor Kulübüne Haciz Geldi
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Orduspor Kulübüne Haciz Geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • ordulu: Asıl hacizi nedim turkmene yapın kulübü bu hale düşüren kendisi. 0 0 Yanıtla
  • KADİR DELİ KADİR NERDE: KADİR İNANIR NE OLDU NERDESİ HANİ ORDULUYDUN AZMI BALIK SATTIN ORDUDA ÜNYEDE 0 0 Yanıtla
  • Salih Has: Orduspor'un bu hale gelmesinde sebeplerden biri. Müdür, müdür!? En az 300 bin tl aldı 15 ayda. Doymadın 0 0 Yanıtla

Advertisement