Oktay Vural'dan Bucaspor'a Ziyaret - Son Dakika
Spor

Oktay Vural'dan Bucaspor'a Ziyaret

Oktay Vural\'dan Bucaspor\'a Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partsi (MHP) İzmir Millet Vekili ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Bucaspor'u ziyaret etti.

14.07.2012 18:30

Milliyetçi Hareket Partsi (MHP) İzmir Millet Vekili ve Grup Başkan Vekili Oktay Vural, Bucaspor'u ziyaret etti.

MHP İzmir Millet Vekili Oktay Vural, MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş, MHP Buca İlçe Başkanı Ali Karakuş ve MHP İzmir Kadın Kolları Başkanı Tülay Adıbelli, Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur ile yönetim kurulu üyeleri Yaşar Yaralı, Adil Demir ve Bucaspor Basın Sözcüsü Cumhur Kaynar'ı kulüp binasında ziyaret etti.

Kendisinin de bir Bucalı olduğunu söyleyen Vural, "Sizlerin ligde almış olduğu başarılı sonuçlar ile bizler gurur duyuyoruz. Bilhassa son zamanlarda yetiştirici kulüp olma özelliğiniz bizleri daha da gururlandırıyor. Bucaspor çok beğendiğim ve başarılarıyla örnek gösterilecek bir kulüp" dedi.

Bucaspor Kulübü Başkanı Mehmet Bektur ise, geçtiğimiz sezon Spor Toto Süper Lig'e beş oyuncu verdiklerini hatırlatarak, "Yetiştirici bir kulüp unvanını altyapıya vermiş olduğumuz önemle göstermiş oluyoruz. Gelecek yıllarda altyapımızı daha da iyi yerlere getirmek için çalışacağız" diye konuştu.

Ziyaret sonunda Bektur, MHP İzmir Millet Vekili Oktay Vural ve MHP İzmir İl Başkanı Necat Karataş'a üzerinde isimlerinin yazılı olduğu Bucaspor forması ve kaşkolu hediye etti. Bucaspor formasını giyerek objektiflere poz veren Vural, Bucaspor'u tekrar Spor Toto Süper Lig'de görmek istediklerini de sözlerine ekledi. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Oktay Vural'dan Bucaspor'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement