Nerede O Eski Fenerbahçe" - Son Dakika
Spor

Nerede O Eski Fenerbahçe"

Nerede O Eski Fenerbahçe"

Sarı-Lacivertliler karşısında başarılı bir oyun sergileyen Eskişehirsporlu Ergün Teber, Fenerbahçe'nin geçen seneki futboluyla bu sezonu kıyasladı.

02.12.2014 09:41

Eskişehirspor, Kadıköy’de galibiyeti kıl payıyla kaçırdı. Peş peşe puan kaybı yaşayan Fenerbahçe için, “Bu takıma bir anda ne oldu böyle?” yorumları yapılmaya başlandı. Şükrü Saracoğlu’ndaki mücadelede çok iyi bir performans sergileyen Es Es’in sol beki Ergün Teber, geçtiğimiz sezon şampiyon olan Fenerbahçe’yi şimdiki durumuyla kıyasladı. Teber, “Geçen sene Konyaspor formasıyla onlara rakip olmuştu. Bu sezon ise Eskişehirspor formasıyla Fenerbahçe’ye karşı oynadım. Geçen sezon rakibe daha iyi baskı yapıyorlardı. Rakipleri sıkıştırıp adeta kilitliyorlar. Son maçta böyle bir baskı görmedim. İyi pas yapan takımlara karşı çok zorlandıkları kesin” ifadelerini kullandı.

"Beklerin arkası bomboş"

Ergün Teber, Fenerbahçe’nin geçtiğimiz sezon komple defans ve komple hücum yaptığını söyleyerek, "Son maçta gördük ki bekleri ileri çıktığında arkaları bomboş kalıyor. Bu da bizim işimize geldi. Zaten teknik heyetimiz bizi bir hafta bu taktiğe çalıştırdı. Fenerbahçe kötü takım değil, aksine çok kaliteli bir kadroya sahip Ancak şu da bir gerçek, geçen seneki halleriyle bu sezon arasında çok fark var” diye konuştu.

Fanatik

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Nerede O Eski Fenerbahçe' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • MUKARREBUN DEVLET MELEK ASKER..........?: OKADAR Kİ UYDULARDAN DAHİ ŞÜPELENİYORUM. . . . ÇÜNKÜ KİBRİT KUTUSUNU DAHİ GÖRÜYORLAR. . . . DASTİCİN. . . SEN İŞİNİ BİLİRSİN. . . . . HADİ KOLAY GELE. . . . . . . . . . . . ? 1 0 Yanıtla
  • MUKARREBUN DEVLET MELEK ASKER..........?: TÜRK SPORU NASIL İLERLER. . . ÖZELLİKLE FUTBOL, BASKETBOL, VOLEYBOL. . . VS. . . VS. . HEPSİ NASIL İLERLER. . İŞİN UZMANI DEĞİLİM ANCAK YİNEDE FİKRİMİ AYAN BEYAN EDEYİM. . . . . ŞİMDİ EFENDİM FUTFOL CİNLERİN OYUNU DİYORLAR. . . . TAKTİK YAPARKEN TAHTADA YAPIYORUZ VE CİNLER SESİ YADA GÖRÜNTÜYÜ KESİYOR VE KİMSE DUYMUYOR. . . ANCAK İŞ ANTREMANA GELİNCE CİNLERİN GELİP ANTREMANI İZLEMEDİĞİ NE MALUM. . . YANİ CİNLER ANTREMANI İZLİYOR VE YAPILAN TAKTİĞİ UYGULAMALI ANLIYOR. . . . SEN TAHTADA SESİ KESMİŞSİN NEYE YARAR. . . O ZAMAN BENCE KAPALI STADLARDA VE CİNLERİN İZLEYEMECEĞİ STADLARDA YADA İZLESEDE GÖREMEYECEĞİ ANLAMAYACAĞI KAPALI OLAN SATDLARDA ANTREMAN YAPILMALIDIR. . . BUNA TÜM SPOR DALARI DAHİLDİR. . . İNŞALLAH DOĞRU SÖYLÜYORUMDUR. . . AKSİ TAKDİRDE VAY TÜRK SPORUNUN HALİNE Kİ GÖRÜYORUZ HALİNİ YANİ. . . . . . . . . . . . . ?CİNLER GÖRÜNTÜYÜDE ENGELLEMELİDİR. . . . . . . . . . . . ? 1 0 Yanıtla

Advertisement