Muratpaşa Rövanş İçin Ukrayna'da - Son Dakika
Spor

Muratpaşa Rövanş İçin Ukrayna'da

Muratpaşa Rövanş İçin Ukrayna\'da

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur ilk maçında Galytchanka’yı mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, rövanş karşılaşması için Lviv’e giderek kampa girdi.

20.11.2015 12:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Avrupa Hentbol Federasyonu (EHF) Kupası 3. tur ilk maçında Galytchanka'yı mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, rövanş karşılaşması için Lviv'e giderek kampa girdi.

EHF Kupası 3. tur ilk maçında Galytchanka'yı Antalya'da oynanan ilk karşılaşmada 28-22 mağlup eden Muratpaşa Belediyespor, havayolu ile Ukrayna'ya gitti. Lviv'de Sonata Otel'de kampa giren Muratpaşa, rövanş maçını kazanarak bir üst tura yükselmek istiyor. Ankara Yenimahalle Belediyespor maçında kaşı açılan Nataliya Kotsina'nın hafif sakatlığı bulunuyor.

TURU GEÇEN TARAF OLACAĞIZ

Antalya'da oynanan maçı 6 sayı farkla kazandıklarını belirten Muratpaşa Belediyespor Antrenörü Birol Ünsal, "Ligde oynadığımız son maçta Yenimahalle Belediyespor karşısında oldukça iyi oynadık ve galibiyeti kazandık. Galytchanka karşısında da oyun disiplininden kopmadan galibiyeti kazanan taraf olmayı hedefliyoruz. Ukrayna'da da rakibimizi kendi evinde mağlup ederek bir üst tura yükselmek istiyoruz" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muratpaşa Rövanş İçin Ukrayna'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement