Muğla'da Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası düzenlendi - Son Dakika
Spor

Muğla'da Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası düzenlendi

Muğla\'da Atatürk\'ü Anma Satranç Turnuvası düzenlendi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu Yemek Salonunda düzenlenen Köyceğiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası'na Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinden 52 sporcu katıldı. Turnuvanın sonunda düzenlenen ödül töreninde dereceye giren sporculara madalyaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan tarafından verildi. Karahan, turnuvaya katılan sporculara teşekkür ederek başarılarının devamını diledi ve emeği geçenlere teşekkür etti.

20.11.2023 23:59

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde İmam Hatip Ortaokulu Yemek Salonunda; Muğla GSİM ve Köyceğiz Satranç İlçe Temsilciliğinin organize ettiği; Köyceğiz 10 Kasım Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası yapıldı.

Turnuvada Fethiye, Dalaman, Ortaca ve Köyceğiz ilçelerinden katılan 52 sporcu mücadele etti. Turnuvanın bitiminde düzenlenen ödül töreninde her kategoride ilk on dereceyi elde eden sporculara İlçe Milli Eğitim Müdürü Kerem Karahan madalyalarını verdi.

Karahan; "Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü milletçe şükranla ve rahmetle anıyoruz. Mekanı cennet olsun. Başta turnuvaya katılan tüm sporcularımıza teşekkür ediyor başarılarının da artarak devam etmesini umuyorum. Komşu ilçelerden gelen velilerimiz de iki gün boyunca sabırla beklediler, sağ olsunlar. Turnuvada emeği geçen tüm kurum ve kişilere ayrı ayrı teşekkür ediyorum." diyerek memnuniyetini dile getirdi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Muğla'da Atatürk'ü Anma Satranç Turnuvası düzenlendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement