Mourinho'dan Riera Gafı - Son Dakika
Spor

Mourinho'dan Riera Gafı

Mourinho\'dan Riera Gafı

Galatasaray'a konuk olacak Chelsea'nin çalıştırıcısı Jose Mourinho, sarı-kırmızılıların etkili oyuncuları arasında Albert Riera'yı da saydı.

22.02.2014 17:29  Güncelleme: 17:41

Çarşamba akşamı Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Galatasaray'a konuk olacak Chelsea'nin çalıştırıcısı Jose Mourinho, sarı-kırmızılıların etkili oyuncuları arasında Albert Riera'yı da saydı.

Everton'ı uzatmalarda buldukları golle 1-0 yendikleri maçın ardından konuşan Mourinho, "Eğer son dakikalarda kaybederseniz çok üzücü oluyor. Ancak kazanınca çok daha keyifli oluyor. Berabere kalsak belki de üçüncü sıraya düşecektik." dedi.

Galatasaray maçını da değerlendiren Mourinho, "Çok zor bir maça çıkacağız. Son ana kadar sonucu belli olmayacak bir eşleşme. Daha önce Drogba'yla karşılaştım. Birbirimizi iyi tanıyoruz. İlginç bir his. Sahada saygı var ama dostluk yok." ifadelerini kullandı.

Devre arasında ayrılan Riera'nın hala Galatasaray'da olduğunu düşünen Mourinho, "Galatasaray'ın Sneijder, Drogba, Melo, Eboue ve Riera gibi çok iyi oyuncuları var. Bunun dışında en iyi Türk oyunculara da sahipler. Üst düzey bir takım." diye konuştu.

Mourinho, sakatlıkları bulunan David Luiz ve Obi Mikel'in Galatasaray maçına yetişeceklerini söyledi.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Mourinho'dan Riera Gafı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement