Ömer Erdoğan: "İptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm" - Son Dakika
Spor

Ömer Erdoğan: "İptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm"

- Ömer Erdoğan: "İptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm" Adana Demirspor yenilgisini değerlendirilen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Oyuncularımız verilen görevleri yerine iyi getirdiler ama sonuca bakınca eli boş döndük" dedi.

14.01.2023 19:18  Güncelleme: 19:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

- Ömer Erdoğan: "İptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm"

ADANA - Adana Demirspor yenilgisini değerlendirilen MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Oyuncularımız verilen görevleri yerine iyi getirdiler ama sonuca bakınca eli boş döndük" dedi.

Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında MKE Ankaragücü deplasmanda Adana Demirspor'a 3-1 mağlup oldu. Maç sonu açıklamalarda bulunan MKE Ankaragücü Teknik Direktörü Ömer Erdoğan, "Oyuncularımız verilen görevleri yerine iyi getirdiler ama sonuca bakınca eli boş döndük. Gelecek için umut veriyoruz ama sonuca yansıtamadık. Ayrıca iptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm. Neden iptal edildi anlamadım. Büyük odada pozisyonu detaylı inceledim. Hakem neyi gördü de iptal etti anlayamadım. Büyük emek harcıyoruz. Büyük yatırımlar yapıyoruz. Sahada mağlup olmak istiyoruz. Açıkçası golü iptal edecek bir neden göremedim" ifadelerini kullandı.

Ömer Erdoğan: "İptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm"
Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Ömer Erdoğan: 'İptal edilen bir golümüzle ilgili açıkçası çok üzgünüm' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement