Miralem Pjanic resmen Beşiktaş'ta! İşte dünyaca ünlü futbolcunun Kara Kartal'a maliyeti - Son Dakika
Spor

Miralem Pjanic resmen Beşiktaş'ta! İşte dünyaca ünlü futbolcunun Kara Kartal'a maliyeti

Beşiktaş, Barcelona'dan Miralem Pjanic'i 1 yıl kiraladığını KAP'a bildirdi. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2 milyon 750 bin euro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir" ifadelerine yer verildi. Bu transferi bitirmek için zamanla yarışan siyah-beyazlılar, lisansını çıkardığı yıldız futbolcuya UEFA listesinde yer verdi.

03.09.2021 00:52  Güncelleme: 01:08

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek Beşiktaş, dünyaca ünlü yıldızları bir bir kadrosuna katıyor. Siyah-beyazlılar, Michy Batshuayi'nin ardından Miralem Pjanic'i de renklerine bağladı. Kara Kartal, Bosna-Hersekli yıldızla 1 yıl kiralık anlaşmasına vardı.

"2021-2022 SEZONU İÇİN NET 2 MİLYON 750 BİN EURO ÖDENECEK"

Beşiktaş'ın transfere ilişkin KAP'a yaptığı açıklamada, "Profesyonel futbolcu Miralem Pjanic'in geçici transferi konusunda kulübü ve kendisi ile anlaşmaya varılmıştır. Oyuncuya 2021-2022 sezonu için net 2 milyon 750 bin euro garanti ücret Şirketimiz tarafından ödenecektir" ifadelerine yer verildi.

Miralem Pjanic resmen Beşiktaş\'ta! İşte dünyaca ünlü futbolcunun Kara Kartal\'a maliyeti

Son Dakika Spor Miralem Pjanic resmen Beşiktaş'ta! İşte dünyaca ünlü futbolcunun Kara Kartal'a maliyeti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement