Milyonlarca euroyu gözden çıkardı! Acun, şimdi de Almanya'da patron oluyor - Son Dakika
Spor

Milyonlarca euroyu gözden çıkardı! Acun, şimdi de Almanya'da patron oluyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yurtdışındaki spor yatırımlarının ardından Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın almayı planlıyor.

23.02.2024 13:55  Güncelleme: 13:59

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yurtdışındaki spor yatırımlarının ardından şimdi de spor kanalı patronu oluyor. Ilıcalı, Alman spor kanalı Sport1'in hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın almak için kolları sıvadı.

30 MİLYON EUROYU GÖZDEN ÇIKARDI

Acunmedya'nın sahibi Ilıcalı'nın Sport1 şirketinin hisselerinin yüzde 50'sini 30 milyon euro karşılığında satın alacağı duyuruldu.

Milyonlarca euroyu gözden çıkardı! Acun, şimdi de Almanya'da patron oluyor

HENÜZ ONAYLANMADI

Reuters'ın haberine göre, Acunmedya'nın sporla ilgili realite formatları gelecekte Sport1'de de yayınlanacak. Ajans, Almanca konuşan izleyici kitlesi için ilk olarak uyarlanacak yapımın, spor realite yarışması "Exatlon" olacağını duyurdu.

Highlight Communications, geçen yaz Sport1'in hisselerini tamamen ya da kısmen satışa çıkarma kararı almıştı. İsviçreli şirket, kanalın daha da geliştirilmesi amacıyla bu adımı attığını açıklamıştı. Reuters, Sport1'in Acunmedya'ya satışının henüz rekabet ve medya düzenleme kurumlarınca onaylanmadığını belirtti.

Milyonlarca euroyu gözden çıkardı! Acun, şimdi de Almanya\'da patron oluyor
Alper Kızıltepe
Alper Kızıltepe
Sondakika.com - Spor

Son Dakika Spor Milyonlarca euroyu gözden çıkardı! Acun, şimdi de Almanya'da patron oluyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (8)

  • Serkan Basar: tele vole sunuculuğundan nereye nereden geliyor bu değirmenin suyu 89 8 Yanıtla
    Özgür Kiday: Adam neredeyse en iyi yarışma programların sahibi, normal değil mi .. 23 61 hüseyin şen: burada sana olumsuz yorum yapanlar mutlaka olacaktır ama gün gelir acuna çu an yol verenler onunla işi bittiğiginde tüm malına el konulunca sanırım o zaman anlarız nerden geşmiş değirmen suyu hakkıyla kazanıyor olabilir iftira atmaya gerek yok ama herşeyin gerçeği er yada geç ortaya çıkar kazanıyor ben inanıyorum ki çalışıp kazanıyordu ta kiii futbol klüpleri alana kadar yarışmalarla tv kanallarıyla kazandıkları zaten çalıştıklarıdır bana göre yinede herşeyi doğrusunu kendileri bilir 5 0
  • Pervin Öztan: Devletin yetkilileri bu derenin suyunu ne zaman sorgulamayı düşünüyorlar acaba? 70 13 Yanıtla
    Hursit Yavas: Devletin yetkilileride degirmenin icindeyse sorgulama ahirete kalir … 59 7
  • armagan alparslan: Yattığı yerden pinekleyenler, hayallerini gerçekleştirenlere çamur atmaktan başka bir şey üretmiyor. Nerede fitne ve fesat var boş insanlardan kaynaklı. Adam çömezliğini ve marabalığını yaptığı işin her kademesinde bulunarak ustalaştı. Derler ya fakire 100bin dolar var harcar çar çur eder. İş insanına ver katlar geri getirir. Bunlar para nasıl kazanıldığını bilmeyenler olarak işi geliştirme kazanma , büyüme hakkında bilgiler olmadığı gibi saçmalamaya devam ediyorlar. 37 26 Yanıtla
  • Ender Kervancıoğlu: Bir tane siyah tişortu var. Yıkayıp yıkayıp onu giyiyor. 47 6 Yanıtla
  • Feride Canlı: Kara para başka nasıl aklanacak? Acaba kimin kara paraları 42 10 Yanıtla

Advertisement