Mert İnegölspor'da - Son Dakika
Spor

Mert İnegölspor'da

Mert İnegölspor\'da

Gönen Belediyespor'da 6 sezon boyunca yeşil beyazlı formayı başarıyla taşıyan "Xavi" lakaplı başarılı orta saha oyuncusu Mert Yüksel, 3.lig takımlarından Bursa Nilüferspor'a transfer oldu.

13.07.2012 16:38

Gönen Belediyespor'da 6 sezon boyunca yeşil beyazlı formayı başarıyla taşıyan "Xavi" lakaplı başarılı orta saha oyuncusu Mert Yüksel, 3. lig takımlarından Bursa Nilüferspor'a transfer oldu.

İki kulüp arasında bir süre önce başlayan görüşmeler sonrasında Mert Yüksel, Spor Toto 3. Lig ekibi Bursa Nilüfer A.Ş'ye transfer oldu. Mert Yüksel, üzerinde emeği olan hocalarına ve transferinde kendisine yardımcı olan kulüp yöneticilerine teşekkür etti.

Mert, yeşil beyazlı kulübün alt yapı takımlarında görev aldığı süre içerisinde çok sayıda şampiyonluk ve Türkiye yampiyonası finalleri oynama başarısı göstermişti. Mert, geçen sezon kazanılan şampiyonlukta da takıma en çok katkı sağlayan isimlerin başında geliyordu. Mert Yüksel'in önümüzdeki günlerde kendisini profesyonel yapacak imzayı atarak yeni takımıyla çalışmalara başlaması bekleniyor. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Mert İnegölspor'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement