Mercedes Pilotları Ferrari'den Etkilendi - Son Dakika
Spor

Mercedes Pilotları Ferrari'den Etkilendi

Mercedes Pilotları Ferrari\'den Etkilendi

Mercedes pilotları Lewis Hamilton ve Nico Rosberg, Ferrari’nin Malezya GP öncesinde cuma günü gerçekleştirilen antrenmanlarda gösterdiği performanstan etkilendiklerini söylediler.

27.03.2015 13:58

Mercedes pilotlarının ilk sırada tamamladığı seanslarda ikinci hızlı isim Ferrari’den Kimi Raikkonen oldu. Raikkonen her iki seansta da Mercedes’in 0.3 sn gerisinde kaldı.

Sabah seansının lideri Rosberg “Ferari bir kez daha çok yakın görünüyor bu yüzden onlara dikkat etmeliyiz.” dedi.

İkinci seansın lideri Hamilton ise “Ferrari harika görünüyor, gerçekten öyle görünüyorlar. Onların derecelerinin bu kadar iyi olması şaşırtıcı. Bu şekilde devam edip etmeyeceklerini göreceğiz.”

“Turumun çok iyi olmadığını biliyorum. Aracın dengesinde ve ayarlarda gelişme kaydedebiliriz. Gelişebileceğimizden eminim.” dedi.

Hamilton, güç ünitesinin bir bölümünde yaşanan sorun nedeniyle önlem amacıyla bugün çok fazla zaman kaybetti.

Hamilton “Öncelikle ekibimiz aracı yeniden hazırlayarak harika bir iş başardılar. Motoru ve vites kutusunu yeniden yerleştirmeyi başardılar.”

“Özellikle burası çok sıcak ve lastikleri çalıştırmak çok zor. O açıdan piste çıkıp tur atmak önemliydi.”

“Şanslıydım ki en sonunda uzun sürüşlerle tur atabildim. Ancak ayarlar açısından herhangi bir değişiklik yapmadık. Sadece piste çıkıp sürdük ve ayarlar olması gerekenden biraz uzakta.” dedi.

Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Mercedes Pilotları Ferrari'den Etkilendi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement