Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef'in Anjiyo Olması - Son Dakika
Spor

Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef'in Anjiyo Olması

Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef\'in Anjiyo Olması

Medical Park Antalyaspor Kulübü Başkanı Gencer: "Oyuncumuzun morali yerinde. Futbola döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor"

12.11.2013 15:57

Medical Park Antalya spor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, Mehmet Sedef'in sağlık durumu ile ilgili olarak, "Oyuncumuzun morali yerinde. Futbola döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor" dedi.

Gencer, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Torku Konyaspor maçının ardından gittiği Konya Havalimanı'nda kalp krizi geçirdiği ortaya çıkan ve anjiyo yapılan oyuncuları Mehmet Sedef'in hastanedeki istirahatinin devam ettiğini söyledi.

Sedef'in 4 güne kadar taburcu edilmesini beklediklerini bildiren Gencer, "Oyuncumuzun morali yerinde. Futbola döneceği günü sabırsızlıkla bekliyor. Annesi ve ağabeyi de yanından ayrılmıyor" dedi.

Gencer, doktorların kendilerine "Futbolcu kalbi olmasaydı daha kötü şeyler olabilirdi" dediğini anlatarak, spor camiasından geçmiş olsun dileğinde bulunmak için kendilerini arayan herkese teşekkür etti.

Hastane yetkilileri ise Mehmet Sedef'in ilaç tedavisinin devam ettiğini, anormal bir durum bulunmadığını, önceki günlere göre moral motivasyonunun daha iyi  olduğunu bildirdi.

Kırmızı-beyazlı futbolcu Mehmet Sedef, takımının Torku Konyaspor ile oynadığı maçın ardından İstanbul'a gitmek üzere geldiği Konya Havalimanı'nda göğsünden rahatsızlanmıştı.

Ambulansla hastaneye kaldırılan Sedef'e yapılan anjiyoda kalbe giden üç damarının tıkalı olduğu tespit edilmişti. Sedef'in tıkalı damarları ilaç tedavisiyle kısmen açılmış ve by-pass ameliyatına gerek duyulmadığı kaydedilmişti. - Antalya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Medical Park Antalyasporlu Mehmet Sedef'in Anjiyo Olması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement