Mardan'da Sessiz Düello - Son Dakika
Spor

Mardan'da Sessiz Düello

Mardan\'da Sessiz Düello

Spor Toto Süper Lig'in 17.

19.12.2010 10:01

Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında Beşiktaş, cezası nedeniyle tarafsız ve seyircisiz sahada oynayacağı maçta Gaziantepspor ile karşı karşıya gelecek.

Antalya Mardan Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Halis Özkahya yönetecek. Saat 19:00'da oynanacak Süper Lig'in ilk yarısının kapanış maçında Özkahya'nın yardımcılıklarını Mustafa Emre Eyisoy ve Ekrem Kan yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Hakan Ceylan.

Yayıncı Kuruluş Lig TV'den naklen yayınlanacak bu karşılaşmayı Sporx.com Canlı Anlatım Servisi farkıyla canlı olarak takip edebilirsiniz.

TARAFSIZ VE SEYİRCİSİZ MAÇ KARTAL'I ZORLAYACAK

Bursaspor ile İstanbul'da yapılan maç öncesi stat dışında çıkan taraftar olayları nedeniyle Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından 2 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verilen siyah-beyazlı takım, bu cezasının ilkini Gaziantepspor maçında çekecek.

Siyah-beyazlılarda kırmızı kart cezalısı Guti'nin yanı sıra sakatlıkları süren Bobo, Holosko, Zapotocny, Ekrem Dağ, Nihat Kahveci, Necip Uysal, Hakan Arıkan ve Onur Bayramoğlu, izinli olan Yusuf Şimşek ve Fatih Tekke G.Antepspor'a karşı forma giyemeyecek.

SEYİRCİNİN YOKLUĞU KAFKAS'I KORKUTUYOR

16 hafta sonunda topladığı 23 puanla ligin üst sıralarını zorlayan Gaziantepspor'da Teknik direktör Tolunay Kafkas, Beşiktaş maçına yüksek moralle hazırlandıklarını, rakiplerine karşı kendilerini avantajlı gördüklerini belirterek, 'Tarafsız sahada oynayacağız. Seyircisiz iyi bir maç nasıl çıkaracak iki takım, o da bir soru işareti' açıklamasını yaptı.

Öte yandan takımın yaptığı Jorginho takımdan ayrı sahada düz koşu yaparken, Dany Nounkeu çalışmalarına salonda devam ettiği öğrenildi. Bu iki futbolcunun yanı sıra ameliyat olan Ahmet Arı'nın da bu karşılaşmada forma giymesi beklenmiyor.

MUHTEMEL 11'LER

BEŞİKTAŞ

Cenk

Hilbert

Ersan

İbrahim Toraman

İbrahim Üzülmez

Aurelio

Ernst

Tabata

İsmail

Quaresma

Nobre

GAZİANTEPSPOR

Karcemarskas

Yalçın

Elyasa

Emre Güngör

Ivan de Souza

Şenol Can

Serdar Kurtuluş

Olcan

Orhan Gülle

Popov

Beto

SAAT: 19.00

STAT: Antalya Mardan

HAKEM: Halis Özkahya

YAYIN: LigTV & Sporx.com Canlı Anlatım Servisi

İKİ TAKIMIN MAÇLARI

Beşiktaş ile Gaziantepspor, lig tarihinde pazar günü 49. kez karşı karşıya gelecek. İki takım arasında 1979-1980 sezonunda başlayan rekabette, bugüne dek 48 lig maçı yapıldı. Siyah-beyazlılar, bu maçların 24'ünü kazanırken, 10'unu yitirdi, 14 karşılaşma da berabere sonuçlandı. Beşiktaş'ın toplam 76 golüne, Gaziantepspor 41 golle karşılık verdi. İki ekip arasında geçen sezonki maçlarda taraflar İstanbul'da golsüz berabere kalırken, Gaziantep'teki karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-0 kazandı.

AVRUPA DÖNÜŞÜ KARTAL'A YARAMIYOR

Beşiktaş bu sezon UEFA Avrupa Ligi maçlarından sonra Süper Lig'de oynadığı 7 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik, 3 yenilgi aldı ve 13 puan kaybetti. Beşiktaş, HJK Helsinki ile oynadığı Avrupa Ligi Play-Off ilk maçından sonra sahasında B.Belediyespor'a 2-0 yenilmiş, Play-Off rövanş maçından sonra deplasmanda Karabükspor'u 4-1 yenmişti. Beşiktaş grupta oynadığı CSKA Sofya maçından sonra Fenerbahçe ile 1-1 berabere kaldı, Rapid Wien ile deplasmanda oynadığı maçın ardından Trabzonspor'a 1-0, Porto karşısında sahasında 3-1 mağlup olduktan sonra deplasmanda Kayserispor'a 1-0 kaybetti ve son olarak Porto deplasmanından 1-1 beraberlikle döndükten sonra sahasında Kasımpaşa ile yine 1-1 berabere kaldı. Beşiktaş son olarak Cska Sofya deplasmanının ardından oynadığı Bursaspor maçını ise 1-0 kazanmıştı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Mardan'da Sessiz Düello - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement