Manisa'da Zor Maç! - Son Dakika
Spor

Manisa'da Zor Maç!

Manisa\'da Zor Maç!

Spor Toto Süper Lig'in 25.haftasının Açılış Maçında Beşiktaş Deplasmanda Manisaspor ile Karşılaşıyor.

11.03.2011 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 25. haftasının açılış maçında Beşiktaş deplasmanda Manisaspor ile karşılaşıyor. Saat 20:00'da başlayacak maçı Barış Şimşek yönetecek. Karşılaşmayı Sporx Canlı Anlatım Servisi'nden dakika dakika takip edebilirsiniz.

BU MAÇIN İDDAA YORUMU İÇİN TIKLAYIN...

KARAMAN İDDİALI

Beşiktaş'ın tam bir yıldızlar topluluğu olduğunu dile getiren Manisaspor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Rakibin gerçekten çok önemli oyuncuları var. Ama biz de Kayserispor önünde iyiydik. Bu maçta düşündüklerimizi sahaya doğru yansıtabilirsek, istediğimizi alırız" dedi.

Manisaspor, Beşiktaş'ı yenmesi halinde, rakibini sıralamada geçmeyi başaracak. Puan cetvelinde Beşiktaş 35 puanla 6'ncı, Manisaspor ise 34 puanla dokuzuncu sırada bulunuyor.

"Tarzanlar" Manisa'da cuma günleri oynadığı son 4 maçta iki kez Beşiktaş'a yenilirken, Sivasspor ve Trabzonspor ile berabere kaldı.

Süper Lig'deki 5. sezonunu geçiren Manisaspor, cuma günleri oynadığı 15 karşılaşmada 5 galibiyet, 3 beraberlik ve 7 mağlubiyet aldı.

ALMEIDA SON ANDA, NİHAT 119 GÜN SONRA KADRODA!

Beşiktaş'ta Portekizli oyuncu Almeida sakatlığına rağmen kadroya alındı. Sağ arka adalesinde çekme olan, bu nedenle takımının idmanında yer almayan Portekizli oyuncu, teknik direktör Bernd Schuster'in sürpriz kararıyla kadroya dahil edildi. Daha önce 17 kişilik kadro açıklanırken, Almeida'nın kadroya dahil edilmesiyle Manisaspor kafilesinde 18 oyuncu yer almış oldu.

Sakatlığı nedeniyle takımdan ayrı kalan tecrübeli oyuncu Nihat Kahveci, 119 gün sonra maç kadrosuna alındı. Ziraat Türkiye Kupası'nda grup mücadelesinde Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ile 11 Kasım 2010 tarihinde yapılan maçta sakatlanan Nihat, sakatlığı geçtiği halde teknik direktör Schuster tarafından Trabzonspor maçı için kadroya alınmamıştı. Trabzonspor karşısında şans bulamayan siyah-beyazlı oyuncu, Manisaspor maçının 18 kişilik kadrosunda yer aldı.

MUHTEMEL 11'LER

MANİSASPOR

İlker

Ömer Aysan

Hüseyin

Dixon

Ferhat

Yiğit İncedemir

Mehmet Güven

Murat Erdoğan

Simpson

Kahe

Isaac

BEŞİKTAŞ

Rüştü

Hilbert

İbrahim Toraman

Ferrari

Ekrem

Aurelio

Necip

Quaresma

Simao

Guti

Bobo

SAAT: 20:00

STAT: Manisa 19 Mayıs

HAKEM: Barış Şimşek

YAYIN: Lig TV & Sporx Canlı Anlatım Servisi

10. RANDEVU

Beşiktaş ile Manisaspor, lig tarihinde 10. kez karşı karşıya gelecek. Bugüne dek yapılan 9 maçın 6'sını Beşiktaş, 2'sini de Manisaspor kazandı. 1 maçta da taraflar eşitliği bozamadı.

Beşiktaş'ın ligdeki toplam 19 golüne, Manisaspor 9 golle karşılık verdi.

İki takım en son ligde 16 Ekim 2010'da karşı karşıya geldiler ve Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan maçı Manisaspor 3-2 kazandı.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Manisa'da Zor Maç! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement