Manavgat-Side Rahvan At Yarışları - Son Dakika
Spor

Manavgat-Side Rahvan At Yarışları

Antalya'nın Manavgat ilçesinde düzenlenen 14. Geleneksel Rahvan At Yarışları'nda 60 at kıyasıya mücadele etti. Yarışlarda dereceye giren at sahiplerine toplamda 130 bin lira ödül verildi. Etkinliğe sporseverlerin yanı sıra turistler de ilgi gösterdi. Yarışlar sırasında ufak bir kaza yaşandı ancak jokeyin düşen atıyla yarışa devam etmesi dikkat çekti. Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Derneği Başkanı Hasan Delikkulak, organizasyonun başarılı geçtiğini ve yeni sahalarında ilk yarışlarını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

09.10.2023 11:39

SPOR Manavgat- Side Rahvan At Yarışları yapıldı

Mehmet ÇELİKTEN/ MANAVGAT, (DHA)- Antalya'nın Manavgat ilçesinde 60 atın kıyasıya mücadelesine sahne olan 14'üncü Geleneksel Rahvan At Yarışları düzenlendi.

Manavgat Belediyesi ve Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen etkinlikte 60 at yarıştı. Sporseverlerin yoğun ilgi gösterdiği yarışları, turistler de izledi. Yarışlarda ikili taylarda Sadri Avcı, üçlü taylarda Muharrem Bitirim, dörtlü taylarda Habibe Varol, destede Adnan Türk, küçük ortada Özgür Akkaya, büyük ortada Sadri Avcı, başaltında Niyazi Yavyu, başta Mevlüt Tosun, ithal A'da Koray Şahin, ithal B'de ise Şükrü Sözen'in atları birinci oldu. Gerçekleştirilen yarışlarda dereceye giren at sahiplerine toplamda 130 bin lira ödül verildi.

Yarışlar sırasında ufak çapta bir de kaza yaşandı. Bir kadın jokey yarış sırasında attan düşerek hafif şekilde yaralandı. Jokeyin düşen atın ise yarışı sürdürmesi dikkati çekti.

Manavgat Side Rahvan Atçılar Spor Derneği Başkanı Hasan Delikkulak, "Organizasyon çok güzeldi. Katılım çok iyiydi. Atlarımız güzel dereceler yaptı ve bu arada yeni sahamızda ilk yarışımızı yapmamızın mutluluğu, huzuru içerisindeyiz" dedi. (DHA)

Manavgat-Side Rahvan At Yarışları
Kaynak: DHA

Son Dakika Spor Manavgat-Side Rahvan At Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement