Maça damga vurdu! 11 kurtarış yaptı, galibiyeti Kiev'de bulunan abisine ve ablasına armağan etti - Son Dakika
Spor

Maça damga vurdu! 11 kurtarış yaptı, galibiyeti Kiev'de bulunan abisine ve ablasına armağan etti

Kayserispor, deplasmanda Beşiktaş'ı 2-1 yenerek yarı finale yükseldi. Karşılaşmada sarı-kırmızılıların kalecisi Cenk Gönen performansıyla beğeni topladı. 11 kurtarış yapan deneyimli kaleci, bu galibiyeti Kiev'de bulunan abisine ve ablasına hediye etti.

02.03.2022 23:44  Güncelleme: 07:00

Kayserispor, BeşiktaşVodafone Park'ta 2-1 mağlup ederek adını Türkiye Kupası'nda yarı finale yazdırdı. Karşılaşmada sarı-kırmızılıların kalecisi Cenk Gönen müthiş bir performans sergiledi.

Cenk Gönen'den Beşiktaş karşısında akılalmaz performans! Maç sonu Kiev'e mesaj gönderdi

"BU GALİBİYETİ KİEV'DE BULUNAN ABİM VE YENGEME ARMAĞAN EDİYORUM"

Bir dönem Beşiktaş'ta da forma giyen Kayserispor'un deneyimli eldiveni karşılaşmada 11 kurtarış yaptı ve takımına turu getiren isimlerin başında geldi. Karşılaşmanın sonunda açıklamalarda bulunan Gönen, "İnönü sahasında çok güzel anılarım vardı. Bu akşam bir yenisini ekledim. Benim için unutulmayacak bir akşam oldu. Bayadır maç yapmıyordum ama antrenmanlarda yüzde yüzümü veriyordum. Bugün de çok şükür iyi oynadım. Güzel bir galibiyet aldık, umarım yarı finalde de Trabzonspor'u eler ve finalde de kupayı kazanırız. Bu galibiyeti Kiev'de bulunan abim ve yengeme armağan etmek istiyorum." dedi.

Maça damga vurdu! 11 kurtarış yaptı, galibiyeti Kiev\'de bulunan abisine ve ablasına armağan etti

Son Dakika Spor Maça damga vurdu! 11 kurtarış yaptı, galibiyeti Kiev'de bulunan abisine ve ablasına armağan etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement