Mohamed Salah, Noel paylaşımıyla Müslüman hayranlarını kızdırdı! Birer birer takipten çıkıyorlar - Son Dakika
Spor

Mohamed Salah, Noel paylaşımıyla Müslüman hayranlarını kızdırdı! Birer birer takipten çıkıyorlar

Liverpool'un Müslüman futbolcusu Mohamed Salah, ailesi ile beraber Noel ağacı önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından "Mutlu Noeller" etiketiyle paylaştı. Salah'ın paylaşımı Müslüman hayranlarının bir kısmı tarafından tepkiyle karşılanırken, yıldız futbolcunun takipçi kaybettiği de gözlemlendi.

26.12.2022 16:33  Güncelleme: 16:37

Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah, yaptığı Noel paylaşımıyla Müslüman hayranlarını kızdırdı.

TEPKİ YAĞIYOR

Ailesi ile birlikte Noel ağacı önünde çektirdiği fotoğrafı sosyal medya hesaplarından paylaşan Mohamed Salah'a Müslüman hayranlarından tepki yağdı. Fotoğrafa bir takipçisi, çocuklarım seni Müslüman bir figür olarak görüyor, çocuklarım için kötü örnek oluyorsun derken başka bir takipçisi de Hrstiyanlar ile Hristiyan bayramını kutladığın için seni hemen takipten çıkmalıyım yorumunu yaptı.

Salah'ın paylaşımı kıyameti kopardı! Müslüman hayranları takipten çıkıyor

SAHİP ÇIKAN HAYRANLARI DA OLDU

Fakat bazı Mısırlı takipçileri de Salaha destek verdi. Bazı Mısırlılar, sen bizim için Lionel Messi, Cristiano Ronaldo ve Kylian Mbappe'nin toplamısın yorumlarında bulundu.

Mohamed Salah, Noel paylaşımıyla Müslüman hayranlarını kızdırdı! Birer birer takipten çıkıyorlar

Son Dakika Spor Mohamed Salah, Noel paylaşımıyla Müslüman hayranlarını kızdırdı! Birer birer takipten çıkıyorlar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Ömer : O da bizim gibi adı müslüman. Bizim gibi yaşantısı Müslümanlıkla alakası yok . Hani diyor ya Mehmet Akif Ersoy : onların (batı) dini bizim işimiz gibi, bizim dinimiz onların işi gibi.Son olarak bir hadis:kim bir millete benzerse o da onlardandır. 234 46 Yanıtla

Advertisement