Lig Amed Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika
Spor

Lig Amed Futbol Turnuvası Sona Erdi

Lig Amed Futbol Turnuvası Sona Erdi

Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen Lig Amed Futbol Turnuvası yapılan final maçlarıyla sone erdi.

23.05.2014 16:08

Diyarbakır'ın Kayapınar ilçe Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen sokak futbol turnuvası spor tesisinin faaliyete girmesiyle bu yıl Lig Amed Futbol Turnuvası adıyla yapıldı. 30 takımın 3 gurupta mücadele ettiği iki ay süren turnuvanın final maçları ve kupa töreni yapıldı.

Kayapınar Belediyesi Amed Spor Kompleksi'nde yapılan kupa törenine Kayapınar Belediye Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, TUFAD Başkanı Samet Karataş, ASKF Başkanı Remzi Dayan, sporcular ve aileleri katıldı.

Törende konuşan Başkan Yardımcısı İhsan Avcı, "Gençlerimiz bir araya gelerek sportif etkinliklerle dayanışma kültürü geliştirmek için sekiz yıldır yaptığımız sokak futbol turnuvasını bu yıl spor tesisimizin tamamlanmasıyla etkinliği lige dönüştürdük. BDP belediyeleri olarak spora yeni bir felsefe ve anlayış getirerek etkinlik yapıyoruz. Genel spor anlayışının ötesinde her yaştan, her kesimin kendisini katabileceği yardımlaşmanın, dayanışmanın ve arada yaşamanın kültürünü sporla da gerçekleştirilebileceği gösterdik. Bu etkinlikleri önümüzdeki yıllarda daha büyük katılımlı ve yıl içine yayacak etkinliklere dönüştürmeyi hedefliyoruz. Turnuvada emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz"dedi. Turnuvanın kapanışı guruplarda ilk üçe giren takımlara katılımcılar tarafından kupaları verildi.

SPOR MALZEMELERİNİ BELEDİYE KARŞILADI

İki ay süren turnuva boyunca maçları olan takımların ulaşımı ve sporcuların spor malzemeleri belediye tarafından karşılandı. Yapılan tüm maçları belediyenin alt yapı hocaları izleyerek yetenekli birçok genci profesyonel takımlarda oynamaları için tespit edildi.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Spor Lig Amed Futbol Turnuvası Sona Erdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement