Kürek: Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları - Son Dakika
Spor

Kürek: Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları

Kürek: Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları

Türkiye Kürek Federasyonunca düzenlenen yarışlar, Sapanca Gölü'nde başladı Yarışın ilk gününde Fenerbahçe, iki kategoride de ezeli rakibi Galatasaray'ı geçerek birincilik elde etti

12.10.2013 13:12

Türkiye Kürek Federasyonunca düzenlenen Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları, Sapanca Gölü'nde başladı.

Kırkpınar Kürek Parkuru'nda iki gün sürecek yarışlarda, 7 takımdan yaklaşık 100 sporcu katılıyor. 4 bin metre uzunluğundaki parkurda yapılan ilk gün yarışlarında Ümit Erkekler "Dört Çift" ve Ümit Erkekler "Sekiz Tek" kategorilerinde final yarışları yapıldı.

Ezeli rakipler Fenerbahçe ve Galatasaray'ın mücadele ettiği yarışlarda sarı lacivertli ekip, birinci olmayı başardı.

Yarışların ardından AA muhabirine açıklama yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Kürek Şubesi Kaptanı Çağlar Özdemir, sezonun bu son yarışında şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Özdemir, ilk etap yarışlarında önemli kategorilerde birincilik kazandıklarını belirterek, "Yaklaşık 3 hafta önce ilk etap yarışları yapıldı ve hedeflediğimiz kategorileri kazanmayı başardık. Bugün de ikinci etap yarışları başladı. İlk gün iki kategoride birinci gelerek şampiyonluğu ne kadar çok istediğimizi gösterdik. İklim şartları da gayet güzel ve bu şekilde performansımız artıyor" dedi.

"Bayramdan sonraki hafta, final yarışları yapılacak" diyen Özdemir, "Bu kupa, sezonun son kupası. Bunu kazanarak sezonu güzel bir şekilde bitirmek istiyoruz. Bu yarışlar için önemli şekilde hazırlandık. Bunun karşılığını da yarışlarda almaya başladık. Umarım bu tempoyu sürdürüp şampiyonluk ipini göğüsleyeceğiz" şeklinde konuştu.

Yarışlar, yarın iki kategoride yapılacak mücadelelerle tamamlanacak. - Sakarya

Kaynak: AA

Son Dakika Spor Kürek: Türkiye Kupası 2. Etap Yarışları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement