Krasic, İspanyol Takımlarının Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Krasic, İspanyol Takımlarının Teklifini Kabul Etmedi

Fenerbahçe'de istenilmeyen adam ilan edilen Milos Krasic, İspanyol kulüpleri Villarreal ve Elche'nin transfer tekliflerini geri çevirdi.

06.08.2014 09:34  Güncelleme: 11:45

Fenerbahçe'de takım içi revizyon açısından en önemli sorun olarak gözüken, teknik heyetin düşünmediği yabancı oyuncuların gönderilmesiyle ilgili konuda sıcak gelişmeler yaşanıyor.

LA LIGA'DAN GELEN TEKLİFLERİ KABUL ETMEDİ

Bugün'de yer alan habere göre; Sırp futbolcu Milos Krasic, önceki gün kendisine La Liga'dan Elche ve Villarreal'in teklifte bulunduğunu yazmıştı. Ancak, bu teklifler hem Fenerbahçe'nin hem de Sırp futbolcunun beklentilerinin çok uzağında kaldı. Bu nedenle Krasic'in La Liga'ya gitme olasılığı çok uzak gözüküyor.

HORTA: TEKLİFİMİZİ BEĞENMEDİ

Elche Sportif Direktörü Victor Horta, yaptığı açıklamada, ''Biz Krasic için bir teklif yaptık. Kendi ölçülerimizde iyi bir teklifti. Ama menajeri Dejan Joksimovic kabul etmedi. Ücreti çok yüksek. Fenerbahçe'nin de beklentisi çok yüksek. Anlaşma sağlayamadık'' dedi. Villarreal'in de yüksek maliyeti nedeniyle Krasic'ten vazgeçtiği öğrenildi.

RUSYA DAHA YÜKSEK İHTİMAL

Geçen sezon Fransa'nın Bastia takımında kiralık oynayan Sırp futbolcu, Fenerbahçe'den yılda 2.7 milyon euro kazanıyor. Şu anda A 2 takımıyla çalışan Krasic’in Sarı-Lacivertlilerle olan sözleşmesi 2016 Haziran ayında bitiyor ve transfer bedeli 2 milyon euro olarak gözüküyor. CSKA Moskova formasıyla asıl çıkışını yapan Krasic'in Rus Premier Ligi'ne dönme şansı çok daha olası gözüküyor.

Krasic, İspanyol Takımlarının Teklifini Kabul Etmedi
Kaynak: EuroSport.com

Son Dakika Spor Krasic, İspanyol Takımlarının Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement