Krasic'e Ne Oldu? - Son Dakika
Spor

Krasic'e Ne Oldu?

Krasic\'e Ne Oldu?

Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Radomir Antic, yine sarı lacivertli ekibin eski futbolcularından vatandaşı Milos Krasic'in son yıllarda yaşadığı düşüşü değerlendirdi.

30.03.2016 12:41

SPORCOPE DIŞ HABERLER - Fenerbahçe'nin eski oyuncularından Radomir Antic, yine sarı lacivertli ekibin eski futbolcularından vatandaşı Milos Krasic'in son yıllarda yaşadığı düşüşü değerlendirdi.

Üstü kapalı şekilde Sırp oyuncunun seçimlerini eleştiren deneyimli teknik adam, "Krasic'in şu anki durumundan haberdarım. Ancak sonuçta bunların hepsi onun kendi seçimiydi. Benimle birlikteyken milli takımın en iyi oyuncuları arasındaydı" dedi.

31 yaşındaki oyuncu hakkında övgü dolu ifadeler kullanmayı da ihmal etmeyen Antic, "Krasic çok hızlı bir oyuncuydu. Özellikle birebirde harikaydı. Nasıl böyle bir düşüş yaşadığını anlamak zor" şeklinde konuştu.

Krasic'in yaşadığı düşüşü iyi bir teknik adamla çalışamamasına bağlayan Sırp çalıştırıcı, "Belki de kendisini doğru yönlendirecek bir teknik direktör bulamamıştır ve bu eksiklik yüzünden böyle olmuştur" ifadelerini kullandı.

Radomir Antic, 1977-1978 yılları arasında Fenerbahçe forması giymişti. Teknik direktörlük kariyerinde Real Madrid, Barcelona, Atletico Madrid, Real Zaragoza ve Celta Vigo gibi Avrupa devlerini çalıştıran Antic, son olarak Çin Süper Lig ekiplerinden Hebei China Fortune'ı çalıştırdı.

31 yaşına gelen Milos Krasic ise kariyerinde Polonya Ligi ekiplerinden Lechia Gdansk'da devam ediyor.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Krasic'e Ne Oldu? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement